Ingezonden persbericht


Nieuwe opleiding Pleon Academy: Change in international business

Amsterdam, 7 maart 2008 - Begin april start de tweede module in de Leergang Verandering. De opleiding 'Mastering the art of collaboration in international business environments' wordt georganiseerd door Pleon Academy, de opleidingstak van het gelijknamige Europese communicatieadviesbureau en is bedoeld voor (interim) communicatiemanagers.

Voor de Pleon Academy wordt een combinatie van externe trainers en vakspecialisten uit de 31 Europese vestigingen van Pleon ingezet. Mastering the art of collaboration in international business environments wordt gegeven door internationaal management trainer en coach Anil Joshi.

Monique Eikelenboom, directeur Pleon Interim: "In veel organisaties volgen veranderingen elkaar in hoog tempo op. Reorganisatie, outsourcing, mergers en acquisities hebben een grote impact op zowel het individu als het collectief. In deze leergang belichten we het onderwerp verandering steeds vanuit een ander perspectief: internationaal, bestuurlijk, psychologisch, filosofisch, theologisch of biologisch. Centrale vraag is wat we in het vakgebied communicatie kunnen leren van deze perspectieven. Anil Joshi zal vanuit zijn interculturele en internationale ervaring het thema verandering verder uitdiepen. Na afloop ben je in staat om je invloed en effectiviteit in een internationale omgeving te vergroten."

Datum en details
De module 'Mastering the art of collaboration in international business environments', bestaat uit vier workshops. Referentiemateriaal is in het Engels. Afhankelijk van de deelnemers wordt de module in het Engels of Nederlands gegeven. De eerste workshop is maandag 7 april van 18:00 tot 22:00 uur. De volgende bijeenkomsten zijn op 14 april, 21 april en 28 april. Registratie is mogelijk tot 21 maart. Het maximum aantal deelnemers is 20. Het programma kost 495 euro (incl. diner) en 25 euro voor het handboek.

Voor het gehele programma: http://217.113.33.141/fileadmin/user_upload/Pleon_Academy-Understanding_change.pdf

Over Anil Joshi
Anil Joshi, managing director van ITIDA B.V., heeft hij een passie voor mensen en het ontwikkelen van internationale deskundigheid. Hij werkt met lokale en internationale bedrijven zoals; Nike, ABN AMRO, Canon, Ballast Nedam, Corus, Philips, KLM, De Nederlandse Bank en ING. Anil is geboren in China en heeft gewoond in India, Egypte, Somalie, Guyana, Trinidad en de Verenigde Staten. Hij heeft zijn studie in India afgerond en koos een MBA Marketing met bijvakken als Finance en Psychologie. Voor beeldmateriaal: http://217.113.33.141/fileadmin/user_upload/Anil_Joshi_half_shot.jpg

Over Pleon
Pleon is het grootste communicatieadviesbureau in Europa. Het bureau heeft specialisten op het gebied van public relations, public affairs, corporate communications, marketing, change management, riskmanagement en design. Pleon is onderdeel van BBDO Worldwide. www.pleon.com en www.pleon.nl

Voor meer informatie en aanmelding:
Monique Eikelenboom
020 - 487 4000
monique.eikelenboom@pleon.com