Politie Zeeland


---


O-442-2008 Automobilist rijdt tegen lantaarnpaal, Oosterland
Op de N59 is donderdagmorgen rond 10.00 uur een 81-jarige man uit 's Gravenhage met zijn auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen.
Vermoedelijk is hij achter het stuur onwel geworden waarna hij de macht over het stuur verloor. Hij kwam aan de linkerzijde van de weg tot stilstand nadat hij een lantaarnpaal uit de grond had gereden. De auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd.

O-443-2008 Schade aan vangrail, politie zoekt getuigen
Op 28 februari jl. is schade ontstaan aan een vangrail op de A58 ter hoogte van Goes.
De Zeeuwse politie is op zoek naar de veroorzaker van de schade. Door een getuige is gemeld dat een bestelbusje tegen de vangrail is aangereden en dat de bestuurder hiervan is doorgereden. De politie is nu op zoek naar getuigen die nog iets meer kunnen vertellen over het eenzijdig ongeval dat rond 19.15 uur heeft plaatsgevonden op donderdag 28 februari. Zij kunnen zich melden bij de politie in Goes, of bellen met nummer 0900-8844.

Z-444-2008 Botsers veroorzaken ook schade aan derde auto
Gisteravond heeft, rond 19.00 uur, een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Wilhelminastraat/Schoolstraat in Sas van Gent.
De aanrijding op zich is keurig afgehandeld, want de betrokkenen hebben, volgens een getuige, keurig met z'n tweeen een schadeformulier ingevuld. Beide zijn hierna weer hunsweegs gegaan. Helaas voor de eigenaar van een auto die vlakbij de plek van de aanrijding geparkeerd stond. Eén van de auto's heeft nl. schade aan de geparkeerde auto veroorzaakt. Dit is helaas door de betrokkenen niet gemeld bij de Zeeuwse politie. De politie is nu op zoek naar de bestuurders die deze aanrijding hebben gehad, zodat deze zaak ook tot een goed einde gebracht kan worden.
De betrokkenen bij de aanrijding (of mensen die meer weten van dit feit) worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Terneuzen, of te bellen met 0900-8844.


O-445-2008 Aanrijding op A58
Op de A58, ter hoogte van Yerseke, heeft vanmorgen rond 07.30 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij 3 auto's betrokken waren.
Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat Rijkswaterstaat de ongevalsplaats al netjes had afgezet. Een 23-jarige Ossenaar was boven op zijn voorganger, een 47-jarige automobilist uit Hellevoetsluis, gebotst. Deze bestuurder rolde door de klap nog een stuk naar voren waardoor hij in aanraking kwam met de eerste auto in de rij van drie. Deze auto werd bestuurd door een 26-jarige man uit Yerseke. De 47-jarige man bleek last van zijn nek te hebben en tintelingen te voelen. De man mocht daarom zijn auto niet zelfstandig verlaten en de brandweer is ter plekke gekomen om het dak van de auto te zagen/knippen. Op die manier is de man uit de auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de man geen letsel had opgelopen. Omdat er nogal wat vloeistoffen uit de beschadigde auto's waren gelekt, heeft Rijkswaterstaat het wegdek nog geschrobd. Nadat alles weer was opgeruimd konden alle hulpdiensten weer naar hun volgende klus.