Politie Midden- en West Brabant

13-jarige Tilburgse jongen nog niet terecht

TILBURG, 6 maart 2008

TILBURG: De Tilburgse politie en ouders zijn vanaf vanmorgen op zoek naar de vermiste 13-jarige Tiddo, woonachtig in de wijk Reeshof. De jongen heeft een autistische stoornis (Asperger).

Hij was vanmorgen wel op zijn rood/witte mountainbike van het merk Apache naar school gegaan. Daar is hij ook omstreeks 08.30 uur aangekomen. Hij heeft daar zijn schooltas achtergelaten maar is niet in de les verschenen. Hij heeft daarna een briefje in de bus gestopt bij een vriendje in de wijk Reeshof. Zijn ouders, die door school vanmorgen werden geïnformeerd over zijn afwezigheid, zijn erg
ongerust. De politie verzoekt dan ook mede namens hen om uit te kijken naar Tiddo. Hij heeft elke 24 uur medicatie nodig. De jongen is nog niet eerder weggelopen. Het signalement van de jongen luidt:1.75 meter lang, kort blond haar, blauwe ogen, draagt spijkerbroek en ski jack. Hij heeft bruine Geox schoenen aan.

Er is vanmiddag aan 5378 mensen in de Reeshof een SMS-Alert bericht over de vermissing gestuurd.

Oproep

Mensen die Tiddo nog gezien hebben of andere informatie hebben die van belang kan zijn voor het terugvinden van hem, worden verzocht contact op te nemen met de Tilburgse politie via 0900-8844.

Auteur: Willem van Hooijdonk