Gemeente Boxtel

Acceptatie melding Wet milieubeheer Tongeren 7

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat op 24 januari 2008 een melding is ontvangen, ingevolge artikel 8.19 lid 2 Wet milieubeheer, van Maatschap Welvaarts voor het veranderen van de inrichting gelegen aan Tongeren 7.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

De melding heeft betrekking op de volgende verandering: het realiseren van centrale afzuigsystemen en het verplaatsen en concentreren van de emissiepunten van de centrale afzuiging van de stallen 4, 5 en 7 boven de aflevergang tussen deze stallen.

Inzage De gemeente heeft op 4 maart 2008 besloten deze melding te accepteren. Deze beschikking en alle ter zake dienende stukken liggen met ingang van 6 maart 2008 gedurende 6 weken ter inzage in bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt, op elke werkdag van 9.00 tot 12.30 uur en elke donderdagavond na een telefonische afspraak, (0411) 655280. Een afschrift van deze stukken kan worden verstrekt.

Bezwaar U kunt binnen 6 weken na 6 maart 2008 tegen deze beschikking een bezwaarschrift indienen bij het college. Het bezwaarschrift kunt u sturen naar het hoofd van de afdeling Wonen en Milieu, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten: * de naam en het adres van de indiener * de dagtekening * een omschrijving van de beschikking waartegen het bezwaar is gericht * de gronden van het bezwaar

Tevens kunt u binnen 6 weken na 6 maart 2008 een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA 's Gravenhage. Bij het verzoek dient een afschrift van deze beschikking te worden overlegd en een onderbouwing van het spoedeisend belang dat bestaat bij de voorlopige voorziening.

De beschikking treedt dan niet eerder in werking tot het moment waarop de voorzitter op dit verzoek afwijzend heeft beslist. Op dat moment kan de vergunninghouder de gemelde veranderingen verwezenlijken. Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorzieningen zijn griffierechten verschuldigd. Over de hoogte van de griffierechten en de wijze van betaling kan informatie worden ingewonnen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, (070) 4264426.

06-03-2008
---