Gemeente Ferwerderadiel

Sportverkiezingen gemeente Ferwerderadiel

Op 7 maart 2008 worden de sportverkiezingen van het jaar 2007 gehouden.

Alle sportverenigingen kunnen clubleden of teams voordragen waarvan zij vinden dat die in aanmerking komen voor een nominatie.

Naast sportverenigingen mogen alle inwoners van onze gemeente voordragen aanleveren voor nominaties in de volgende categorieën: sportman, sportvrouw, sportploeg, jeugdig talent en lid van verdienste voor het jaar 2007.

Een verkiezingscommissie, vertegenwoordigd uit de hele gemeente, beoordeelt de voordrachten en bepaalt de nominaties en de uiteindelijke keuze voor de eerste plaats.

Voor een compleet beeld van alle sportprestaties doen we een beroep op uw medewerking.We stellen uw voordrachten zeer op prijs!

Namens de sport, sport ers en de gemeente Ferwerderadiel alvast hartelijk dank.

Nominatie voorwaarden

Sportman, sportvrouw en jeugdig talent en lid van verdienste moeten inwoners van de gemeente Ferwerderadiel zijn ten tijde van de prestatie maar hoeven geen lid te zijn van een vereniging binnen de gemeente.

De sportploeg moet echter wel van een vereniging binnen onze gemeente komen, alhoewel de leden niet allemaal in onze gemeente hoeven te wonen.

Meerdere namen per categorie zijn mogelijk.

Bij uw inzending is een overzicht van de prestatie, leeftijd,trainingen, wedstrijden, klassementen, enz. handig om een compleet beeld van de voordracht te krijgen.

Voor opgave en informatie kunt u bellen of schrijven naar:

B.Dijkman - tel. 0518-418881 / 06-12911179 / b.dijkman@ferwerderadiel.nl , Hegebeintumerdyk 16 a, 9172 GP te Ferwert.

U kunt hieronder ook elektronisch stemmen:

Opgave voor 25 januari 2008