Gemeente Deventer

Sportploeg

Meedoen met Rechtop! voor de Deventer Sportploeg

Rechtop! organiseert op 7 maart 2008 een benefietwedstrijd in het stadion van Go Ahead Eagles "De Adelaarshorst". Het voetbalelftal van de Deventer Sportploeg neemt het op tegen een samengesteld bedrijventeam. Met deze wedstrijd wordt geld opgehaald, waarmee de Deventer Sportploeg ook in 2008 kan deelnemen aan de Special Olympics, die in Amsterdam wordt gehouden. De benefietwedstrijd wordt voorafgaand aan het competitieduel Go Ahead Eagles - FC Eindhoven gespeeld.

De sporters van de Deventer Sportploeg nemen deel aan diverse sporten, onder meer zwemmen, voetbal, judo, gymnastiek en tafeltennis. Alle sporters in deze bijzondere sportploeg hebben een verstandelijke beperking. Met behulp van een aantal sponsoren is het gelukt om in 2006 met de hele ploeg mee te doen aan de Special Olympics. De ploeg nam maar liefst 29 medailles mee naar Deventer! De sporters willen in 2008 graag weer meedoen aan de Special Olympics die in Amsterdam georganiseerd worden.

De werkgroep van de Deventer Sportploeg is momenteel druk met de werving van nieuwe sponsoren om het vervoer, het verblijf en de kleding rond te krijgen. Ook Rechtop! zet zich in voor deze ploeg. Immers Rechtop! heeft als motto Meedoen! in Deventer en dit geldt voor alle inwoners. Meedoen! omdat het leuk en gezellig is, Meedoen! Om andere mensen te ontmoeten, om jezelf te ontwikkelen en je talenten optimaal te benutten. Rechtop! wil iedereen de kans bieden om mee te doen en doet dit op verschillende manieren. Zo brengt Rechtop! het Meedoen! magazine uit dat vol staat met aanbiedingen op het gebied van sport en spel en educatie. Kortom voor elk wat wils.

Rechtop! biedt de mogelijkheid om met 50% korting zowel de benefietwedstrijd als het competitieduel te bekijken op de Leo Halle Tribune. Een kaartje met de Rechtop! korting kost slechts EUR 6,- voor volwassenen en EUR2,50 voor jeugdigen. De benefietwedstrijd begint om 18:45 uur.

De kaartverkoop vindt plaats aan de Gibsonstraat 17 te Deventer op de volgende data:

* Donderdag 14 februari tussen 15:00 en 19:00
* Zaterdag 16 februari tussen 10:00 en 15:00
* Donderdag 21 februari tussen 15:00 en 19:00

Belangstellenden zijn van harte welkom aan de Gibsonstraat 17. De opbrengst van de kaartverkoop gaat direct naar de Deventer Sportploeg. Zo kunnen deze sporters ook in 2008 hun Olympische eed afleggen. De slogan is:`Ik hoop dat ik win. Maar als ik niet win, dan heb ik in elk geval mijn best gedaan!'.

De benefietwedstrijd komt tot stand dankzij een samenwerking tussen Rechtop!, Deventer Sportploeg, Rotaract Deventer en Go Ahead Eagles. Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Rechtop!, Tim Trooster te bereiken op telefoonnummer: 0570-606629 of kijk op www.rechtop.nu.

Publicatiedatum: 11-2-2008
logo van Rechtop!

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging maandag 11 februari 2008