Hampshire Inn - Auberge De Hilver opent haar deuren.

26/02/2008 12:15

Hampshire Hospitality & Leisure

Het Land van de Hilver heeft er vanaf 7 maart een leuk logeeradres bij. Burgemeester Huisman van Hilvarenbeek zal op die dag het lint doorknippen bij de opening van een nieuw hotel in Baarschot.

Aan de westelbeersedijk 6, hetzelfde adres als vakantiepark Landal Duc de Brabant, is er het afgelopen jaar hard gewerkt om een prachtig gebouw neer te zetten. Dit gebouw in Zuid-Europese stijl herbergt 20 comfortabele hotelkamers. De ruime kamers zijn van een 4-sterren niveau voorzien van Hästens bedden, een minibar, een bureau met internet-aansluiting, een zithoek en een elektrische sfeerhaard. De badkamers zijn voorzien van een ligbad en een separate douchecabine. Een aantal kamers is uitgerust met een whirlpool. De kamers op de begane grond hebben een klein terrasje. Samen met een styliste is gezorgd voor een sfeervol interieur. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en warme kleuren.

Naast de 20 hotelkamers beschikt het hotel ook over een bruine kroeg, een aperitief bar en gezellig restaurant met terras en openhaard. Het restaurant biedt plaats aan 80 gasten en staat ook ten dienste van het vakantiepark. Het restaurant is laagdrempelig en voert een voordelig 3-gangen keuze diner. Naast deze kaart zijn er altijd wisselende seizoensmenu's en streekgerechtenmenu's.

Hampshire Inn - Auberge De Hilver is er voor zowel recreatieve gasten als voor zakelijke gasten. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er 3 zalen beschikbaar. Het hotel biedt bovendien een ongekend ruim aanbod aan recreatieve en culinaire mogelijkheden voor groepen. Hiermee is Kempenbos al een aantal jaren zeer succesvol met haar site BrabantseGroepsuitjes.nl BrabantseGroepsuitjes.nl verzorgt complete arrangementen in het Land van de Hilver en werkt hierbij samen met allerlei bedrijfjes in het gebied. Hierdoor kan Auberge de Hilver aantrekkelijke meerdaagse arrangementen aanbieden voor de zakelijke markt.

De naam Auberge De Hilver is niet voor niets gekozen. De familie van Dijk ziet de locatie van het bedrijf als de grootste troef. In het hotel hangt een uitgebreide foto-expositie met foto's van het gebied "De Hilver". In 2007 zijn er 3 fotografen op pad geweest om het gebied in beeld te brengen. Hampshire Inn - Auberge De Hilver probeert haar gasten optimaal te laten genieten van alles wat het gebied te bieden heeft. Dit doet zij o.a. door het aanbieden van arrangementen en streekgerechten. Het gebied De Hilver biedt naast prachtige natuurgebieden ook oneindig veel recreatieve mogelijkheden. Zo zijn er diverse boerderijen, brouwerijen en musea waar excursies worden verzorgd en natuurlijk wild life park de Beekse Bergen.





http://www.hampshire-hotels.com/hilver