Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MOTORCYCLE EVENT ZWOLLE

beurskoopjes, motornieuws, stunts, fun en entertainment

Zwolle, 27 februari 2008 - Van 7 t/m 9 maart wordt in de IJsselhallen Zwolle voor de vijfde keer op rij de succesvolle motorbeurs Motorcycle Event georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang en ook dit jaar wordt het weer een spectaculaire editie. De zes verschillende hallen zullen geheel gevuld zijn met meer dan 150 motorgerelateerde stands en biedt 17.000 m² motorplezier.

Naast een divers aanbod van nieuwe en gebruikte motorfietsen, kleding en helmen, heeft de beurs een hoog entertainment gehalte wat allemaal overdekt plaats vindt. Het indoor zandcircuit waarop in verschillende klassen gereden zal worden beloofd een waar spektakelstuk te worden. Topartiesten als Alex van de Broek en

Wheely-boy Stephan zullen de meest spectaculaire stunts laten zien waarbij Alex met zijn trialmotor het dak van de IJsselhal aantikt.

Het Motorcycle Event 2008 wordt gehouden op 7, 8 en 9 maart zodat we met recht kunnen spreken van: "de start van het nieuwe motorseizoen".

Data en openingstijden

De beurs is op vrijdag 7 maart geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag 8 en zondag 9 maart van 10.00 tot 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt ¤ 12,50 per bezoeker. Kinderen tot 4 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar ¤ 5,-.

Bezoekers krijgen via een ingevulde flyer ¤ 2,50 korting. Flyers zijn te downloaden via de website www.motorcycle-event.nl

///////////////////////// (