Ingezonden persbericht


Persinformatie

Datum: 4 maart 2008

WK Indoor atletiek uitgebreid bij NOS Studio Sport

NOS Studio Sport besteedt van vrijdag 7 tot en met zondag 9 maart uitgebreid aandacht aan het 12e WK Indoor atletiek in het Spaanse Valencia. Léon Haan verzorgt het commentaar bij de wedstrijden. Ook via NOS Langs de Lijn is het WK Indoor atletiek te volgen, in de reguliere uitzendingen op Radio 1. Andy Houtkamp verzorgt het commentaar voor de radio.

Vrijdagavond is er een extra programma met een samenvatting van die dag (Ned 3, 22.55-23.25 uur). Zaterdagmiddag komt het WK Indoor atletiek aan bod in de NOS Studio Sport-uitzending van 16.00-17.50 uur en zaterdagavond in het verlengde reguliere programma van NOS Studio Sport (23.14-00.20 uur), beide op Ned 1. Zondag zijn de verrichtingen van de sporters op het WK Indoor atletiek live te zien in de reguliere NOS Studio Sport-uitzending tussen 13.10 en 17.20 uur (Ned 1).

De drie Nederlandse deelnemers aan het WK Indoor atletiek zijn kogelstoter Rutger Smith en hardlopers Maarten Heissen en Robert Lathouwers. Heissen loopt in Valencia de 60 meter en Lathouwers de 800 meter. Niet alle atleten doen mee aan het WK, omdat ze zich volledig willen concentreren op de Olympsiche Spelen in Peking.

Noot voor de redactie,