Provincie Utrecht

VERDER start inspraak nieuwe stijl over bereikbaarheid

6-3-2008 -

Van vrijdag 7 maart tot en met 4 april kan iedereen die wil meedenken over dit onderwerp via de website www.ikgaverder.nl vernieuwende oplossingen aandragen voor het verbeteren van de bereikbaarheid van Midden-Nederland.

De oproep is één van de zeven landelijke pilots voor `Inspraak Nieuwe Stijl'. Het betrekken en raadplegen van belanghebbenden als burgers, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij infrastructurele projecten is één van de uitgangspunten voor deze pilots.

Op de website VERDER staat informatie over het samenwerkingsverband VERDER en de verschillende projecten waarin wordt samengewerkt. Onder `Verkeer in Cijfers' staan diverse kengetallen van de regio. Onder `Denkt u verder' wordt binnenkort gestart met een campagne, bedoeld als oproep om mee te denken over oplossingen.

Heeft u een beter idee?
Veel belangenorganisaties en actieve burgers worden rechtstreeks benaderd, ook om deze oproep VERDER te brengen. Dit onder het motto: Heeft u een beter idee? Ga dan naar: www.ikgaverder.nl

VERDER, Mobiliteit in Midden-Nederland werkt aan de doorstroming en bereikbaarheid van de regio Midden-Nederland, nu en in de toekomst. Samenwerken is van belang, aangezien het verkeer niet ophoudt bij stads- en provinciegrenzen. De deelnemers van VERDER zijn: provincie Utrecht, Rijkswaterstaat Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, de gewesten Eemland en Gooi- en Vechtstreek en de gemeenten Amersfoort, Hilversum en Utrecht.

Meer informatie: Ron van Dopperen, telefoon 030-258 3196 of 06-18300 578