Nog onbekende voetbalkenner wint ruim EUR 100.000 met Toto-13

07/03/2008 11:25

De Lotto

Een nog onbekende Toto-speler heeft gisteravond ruim EUR 100.000 gewonnen met Toto-13. De voetbalkenner voorspelde van alle 13 wedstrijden de winnende voetbalclub en won daarmee de Toto Jackpot. De winnaar had gelukkig veel vertrouwen in PSV die verrassend won in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. In de Toto-13 zaten deze week internationale wedstrijden uit de Champions League en UEFA wedstrijden. De Toto-speler heeft zijn weddenschap ingezet bij Primera Videoland Oegstgeest, Ommevoort 10. De winnaar kan zich melden bij De Lotto via telefoonnummer 0900-0202.

Toto-13
Bij het spel Toto-13 voorspellen deelnemers de uitslagen van 13 voetbalwedstrijden, waarin ze aangeven of de thuisspelende club wint, verliest of gelijk speelt. Bij de juiste voorspelling van alle 13 wedstrijden wordt de Jackpot gewonnen. Ook bij 12 en 11 juiste voorspellingen wordt een geldprijs gewonnen. Meespelen met Toto kan o.a. bij de tabakswinkelier en boekhandel en via www.toto.nl. De inleg is EUR 1 per weddenschap. De Jackpot voor aankomend weekend staat op ca. EUR 10.000.

Over De Lotto
De Lotto verdient sinds 1961 geld voor de sport én andere goede doelen in Nederland. De Lotto organiseert hiervoor de kansspelen Lotto, Krasloten en Toto. Uit de opbrengsten van deze producten heeft de Lotto al ruim EUR 1,1 miljard afgedragen aan de sport. Daarmee maakt De Lotto topsport, breedtesport en amateursport in Nederland mogelijk. Daarnaast levert De Lotto geldelijke bijdragen aan goede doelen in Nederland op het gebied van cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid, zoals het Oranjefonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Astmafonds. Sinds de oprichting is aan deze goede doelen EUR 400 miljoen afgedragen.