Gemeente Hellevoetsluis


Gemeentegids 2008 verkrijgbaar`

Deze week wordt de nieuwe gemeentegids verspreid in Hellevoetsluis. Het is wederom een mooi gekleurd boekwerk geworden met veel informatie over Hellevoetsluis. Alle informatie is netjes gerangschikt, gecontroleerd en daar waar nodig of gewenst verder uitgebreid. De foto van de vuurtoren op de omslag is de winnaar van de fototentoonstelling van de fotoclub Voorne Putten Rozenburg die vorig jaar in het gemeentehuis is gehouden. De foto van fotograaf Jan Borren is met meerderheid van stemmen door bezoekers gekozen als de foto die dit jaar op de voorkant van de gemeentegids mag staan.

Voor onze oudere inwoners is er een Wegwijzer Ouderen opgenomen waarin de voor hen mogelijk belangrijke informatie in een grotere letter is afgedrukt. Verder vindt u de ophaalkalender voor het afval ook in de gids en treft u een overzicht van de namen en foto's van de door u gekozen raadsleden. Zij zijn er tenslotte voor u!

Achterin de nieuwe gemeentegids (pagina 188) vindt u informatie over de wijze waarop u wijzigingen in vermeldingen kunt doorgeven. Indien u opmerkingen of ideeën hebt voor de uitgave van volgend jaar, kunt u een briefje sturen naar Gemeente Hellevoetsluis, T.a.v. PR/Voorlichting, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@hellevoetsluis.nl onder vermelding van `gemeentegids'.

Indien u de gemeentegids niet heeft ontvangen (vanwege de advertenties erin, wordt deze verspreid met ander reclamedrukwerk), kunt u een exemplaar ophalen bij de centrale balie in het gemeentehuis, bij de afdeling Zorg aan het Bruggehoofd 1 of bij de bibliotheek aan het Woordbouwerplein.

De inhoud van de gemeentegids is ook terug te vinden op deze website, zie de menubalk onderaan de website met de optie gemeentegids/routeplanner.

03/07/2008