Ingezonden persbericht


'Eerst UK, daarna de rest..'!

Tilburg - De Seán Walsh Band vertrekt naar Engeland. De komende twee weken zal de Tilburgse band zeven optredens in verschillende Britse steden doen. Naast het platspelen van het Nederlandse popcircuit richt de band haar pijlen ook op het buitenland. De afgelopen tijd speelde de Seán Walsh Band in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België, Ierland en zelfs IJsland!

De Tilburgse driemansformatie maakt een stormachtige ontwikkeling door. Zo word de Seán Walsh Band intensief begeleid wordt door professionals uit de Brabantse muziekindustrie. De band is uitgekozen voor het persoonlijke management project van B-stage van stichting BraM (voorheen BrabantPop). Daarnaast werd het debuutalbum 'Velvet Sessions' (nov 2006) lovend door de muziekpers ontvangen. Muziekblad OOR: "dit debuut ademt een eerlijkheid en liefde voor een muziekstijl die je geen moment in verband zou brengen met dit nog redelijk jonge Tilburgse drietal." De afgelopen tijd zat de Seán Walsh Band veel in de studio om te werken aan het tweede album dat na de zomer uit zal komen.

Speeldata:

Vr

07-03

Yardbirds Club

Grimsby, UK

Za

08-03

Rudis Blues Café

Rotherham, UK

Ma

10-03

The Snooty Fox

Wakefield, UK

Vr

14-03

The Running Horse

Nottingham, UK

Za

15-03

Crimea Tavern

Castleford, UK

Zo

16-03

The Boot and Shoe

Ackworth, UK

Wo

19-03

The Blues Bar

Harrogate, UK

De ontwikkelingen van de band zijn te volgen op www.seanwalshband.com en via de Hyves pagina (seanwalshband.hyves.nl) van de band!

---
Noot voor redactie: onderstaande

Ingezonden persbericht