De kookfabriek amsterdam introduceert nieuw concept


Eerste kookrestaurant in Nederland

AMSTERDAM, 20080305 -- De Kookfabriek Amsterdam presenteert met trots een nieuw, uniek concept: het `Kookrestaurant'. In het prachtig verbouwde pand waarin De Kookfabriek Amsterdam is gevestigd, kunnen gasten onder begeleiding van een culinair coach samen koken, ongedwongen proeven en sfeervol dineren. De Kookfabriek Amsterdam speelt hiermee in op de nieuwste trends op culinair gebied, namelijk prikkeling van de zintuigen, betrokkenheid en optimale beleving.

Uniek concept
Het unieke concept `Kookrestaurant' biedt elke eerste vrijdag van de maand een avondvullend programma voor gezelschappen vanaf vier personen. De gasten zijn welkom tussen 18.30 en 19.00 uur, waarbij ze worden ontvangen met een amuse en aperitief aan de bar. Vervolgens starten de gasten met de voorbereidingen van de gerechten aan de kookeilanden. Onder het genot van een goed glas wijn en professionele begeleiding koken zij een volwaardig driegangenmenu, dat is afgestemd op de seizoenen en uit zeer toegankelijke, originele recepturen bestaat. De prijs bedraagt ¤ 45,- per persoon (exclusief drank).

Unieke locatie
De Kookfabriek Amsterdam met zijn totale oppervlakte van maar liefst 1200m² biedt een sfeervolle ambiance met een zowel industriële als moderne look en feel. In totaal zijn zestien professioneel uitgeruste kookeilanden aanwezig evenals kwalitatief hoogwaardige licht-, geluid- en communicatieapparatuur. Dit in combinatie met het uitstekende gastheerschap maken iedere beleving tot een zeer unieke ervaring. Een bezoek aan de Kookfabriek zorgt voor een aangename prikkeling van de zintuigen!





de Kookfabriek