Ingezonden persbericht


Persbericht maart 2008

McGregor on the grid: eerste exclusieve 'WILLIAMS F1 by McGregor' collectie gelanceerd

McGregor luidt het Formule 1 seizoen in met de lancering van de eerste "WILLIAMS F1 by McGregor" collectie voor sportieve mannen. Voor het eerst in de geschiedenis van het enige onafhankelijke F1 team kunnen raceliefhebbers en fans net als het WILLIAMS F1 team gekleed gaan. Deze unieke en hoogwaardige fashion collectie is een directe afgeleide van de officiële teamkit en exclusief ontworpen door McGregor voor WILLIAMS F1.

High quality race look
De frisse WILLIAMS F1 kleuren navy en wit, aangevuld met accenten van zilver, bepalen het beeld van de nieuwe FW30 raceauto, de teamkit en de collectie. De collectie bestaat onder andere uit polo's, overhemden, rugby's, een waterdicht jack, een hooded sweater en een cap. De zogenaamde 'Roundel', een creatieve combinatie van de letter W van WILLIAMS en een cirkel, tevens zichtbaar op het stuur van de rijders, is een terugkerend grafisch element binnen de collectie en geeft deze een "racy" look. Een must have voor elke raceliefhebber is het waterdichte jack met reflecterende prints en het luxe piqué poloshirt in blokstrepen.

WILLIAMS en McGregor
McGregor is de komende drie jaar als officiële partner verbonden aan het AT&T WILLIAMS F1 Team. Als onderdeel van de samenwerking is een geheel nieuwe teamkit ontworpen. Bovendien zal de merknaam McGregor de komende drie seizoenen zichtbaar zijn op de AT&T WILLIAMS F1 bolides en op de team outfits en de helm van de rijders.

De 'WILLIAMS F1 by McGregor' collectie is vanaf maart in Nederland exclusief verkrijgbaar bij McGregor stores en de betere herenmodezaken en warenhuizen zoals De Bijenkorf. Tevens is de collectie verkrijgbaar bij McGregor stores en de betere herenmodezaken in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Ierland en de UK, waaronder House of Fraser.

Voor meer informatie: www.mcgregorf1.com of bel (0343) 530 101