Ingezonden persbericht


*** 27 maart a.s. PERSDAG ODYLE KINGSLY ***

'Een veel belovend debuut' (Plato Mania)

ODYLE KINGSLY - SOUL OF GERSHWIN
Label: East Side Productions

'Soul of Gershwin' is een warme jazzplaat, vergelijkbaar met een goede wijn met een warme volle smaak en een fijne afdronk. Het is een nieuwe sound die tegelijkertijd heel herkenbaar klinkt, getekend door Odyles volle warme stem en met vooral heel mooie liedjes. Voeg hierbij Odyles opvallende persoonlijkheid en haar uitstraling en het plaatje is compleet.

Odyle Kingsly verpande haar hart al op heel jonge leeftijd aan de muziek, dit heeft zijn uitwerking gehad op haar prachtige debuutalbum 'Touch of Gershwin'. Op dit abum vertolkt Odyle onder begeleiding van het London Philharmonic Orchestra stukken van Gershwin en enkele stukken in een meer akoestische setting met bekende Nederlandse jazzmuzikanten, onder wie Niek van Wiggen op drums, Paul Berner op contrabas, Nick van de Bos op piano.

Naast goeie ge-herarrangeerde stukken zingt Odyle ook graag eigen werk. Op dit moment is zij bezig, samen met pianist-producent Wolfgang Maiwald, haar eigen geschreven repertoire uit te breiden.

** Begin januari kwam haar single 'I got Rhythm' uit. ** ** Odyle Kingsly werkte onder meer met: Karin Bloemen, Paul Munnik en Astrid Seriese. **
** Odyle Kingsly was laatst bij Gielen Beelen in de uitzending en zong hier 'How Long Has This Been' een van haar juweeltjes van haar debuutalbum. **

Bel of mail me ff als je een recensie exemplaar wilt ontvangen of interview wilt aanvragen.

Groetjes,

Floortje

LET OP: M-Promotions is verhuisd!
Zie onderstaand voor het nieuwe adres

M-Promotions
Independent promotion for
Cultural and Musical projects

NIEUW ADRES: Eikvaren 6 · 3723 TH · Bilthoven
T: +31(0)30 - 262 20 02 (tijdelijk ivm verhuizing niet bereikbaar) M: +31(0)6 - 21 88 56 07
F: +31(0)84 - 711 13 14
@: mail@m-promotions.nl

Website: www.odekedekoning.nl of www.myspace.com/odekedekoning

Voor het Face Culture video interview:
http://www.faceculture.nl/artist.php?id=449&PHPSESSID=b764504de3a40cbf0fd229ebe7c7237e