Politie Zeeland


---


W-447-2008 Dronken automobilist aangehouden, Vlissingen
De politie heeft afgelopen nacht op de Singel een 23-jarige automobilist uit Vlissingen aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Op het politiebureau bleek uit de ademanalyse dat hij ruim 4,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Normaal gesproken wordt dan je rijbewijs ingenomen maar die bleek de Vlissinger niet te bezitten. Hij is na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

W-448-2008 Mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging, Vlissingen
De politie heeft vannacht een zestal mannen in de leeftijd van 22- t/m 28 jaar aangehouden voor openlijke geweldpleging.
Rond 01.15 uur was er melding gemaakt dat in een horecazaak op de Smalle Kade een vechtpartij was geweest. Bij de vechtpartij waren goederen vernield en zou een persoon zijn geslagen. De daders waren weggelopen richting de Spuistraat.
Tijdens het aanrijden zagen agenten op de Spuistraat een groepje mannen, die voldeden aan het opgegeven signalement, in een taxi stappen. Tijdens het aanspreken, gaven zij toe betrokken te zijn geweest bij de vechtpartij. De zes mannen werden ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De mannen zijn afkomstig uit, Breukelen, Ede, Eindhoven, Nijmegen, Raalte en IJsselstein.

Z-449-2008 Inbreker op heterdaad betrapt, Hoek
De politie heeft donderdagmorgen na een korte achtervolging een 35-jarige man uit Dordrecht aangehouden.
Omstreeks 09.30 uur was melding gedaan van een inbreker in de kantine van camping De Braakman. Nadat de inbreker door een medewerker op heterdaad was betrapt, vluchtte hij weg op een scooter het Braakman bos in. De politie zette de achtervolging in met meerdere auto's. Uiteindelijk werd de man een uurtje later aangehouden op de Middenweg en overgebracht naar het politiebureau. De scooter waarop hij reed bleek gestolen te zijn. De 35-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.