Gemeente Capelle a/d IJssel

Luister naar de Gemeenteraad op de radio

Eerste uitzending De Raad Paraat 16 februari 2008

Eerste uitzending van De Raad Paraat met raadsleden Hartnagel, Grauss en Ponte

Op zaterdag 8 maart tussen 11.00 en 12.00 uur hoort u raadsleden van de Capelse gemeenteraad op Radio Capelle in het radioprogramma De Raad Paraat.

De gemeenteraad wil graag aan de inwoners van Capelle aan den IJssel duidelijk maken wat er leeft binnen de raad en wat er gedaan wordt om de gemeente te besturen en de belangen van de inwoners te vertegenwoordigen.

In het radioprogramma De Raad Paraat komen raadsleden aan het woord en worden actuele politieke onderwerpen besproken. De gemeenteraad maakt het radioprogramma De Raad Paraat zelf. U kunt elke maand luisteren naar De Raad Paraat!

In de uitzending van a.s. zaterdag 8 maart hoort u Annelous van der Klauw-Cornet (VVD), Ard den Outer (PvdA) en Ton Lange (Capels Belang) over het binnenklimaat van de scholen, de regels voor het bebouwen van de lintkavels aan de s-Gravenweg en de realisering van de tijdelijke sporthal op sportpark Schenkel. De presentatie is in handen van Rita Donker.

Het radioprogramma De Raad Paraat van de gemeenteraad is live te beluisteren via de uitzending van Radio Capelle, op zaterdag 8 maart tussen 11.00 en 12.00 uur, in de ether via 105,3 Mhz en op de kabel via 102.4 Mhz. De volgende uitzending van De Raad Paraat is op zaterdag 19 april.