Graafschap TV


PERSBERICHT

Samenvatting uitwedstrijd De Graafschap
Samenvatting NEC Nijmegen - De Graafschap op Graafschap TV

Zaterdag 8 maart 2008 speelt De Graafschap uit tegen NEC Nijmegen. Graafschap TV zendt op maandag 10 maart een samenvatting van deze wedstrijd uit. Afgelopen zaterdag verloor De Graafschap met 1-2 thuis in stadion De Vijverberg van Willem II.

Samenvatting op Graafschap TV
Graafschap TV zendt een uitgebreide samenvatting uit van de wedstrijd NEC Nijmegen - De Graafschap op maandag 10 maart vanaf 20:10 uur. In deze samenvatting komen alle hoogtepunten van de wedstrijd aan bod. Tevens zullen de spelers, evenals de trainer aan het woord komen gedurende een kort interview.

NEC Nijmegen - De Graafschap
De statistisch gezien sterkere tegenstanders uit Nijmegen staan op dit moment met 30 punten op een 12e plaats. De laatste keer dat NEC tegen De Graafschap speelde, was op 15 december 2007. Toen eindigde de wedstrijd in 1 - 1 gelijkspel.

Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Aalten
Berkelland
Bronckhorst
Brummen
Doesburg
Doetinchem
Lochem
Oost-Gelre
Rijnwaarden
Oude IJsselstreek
Montferland
Winterswijk
Zevenaar
Zutphen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv