Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Club KRANG! 08-03-2008 van 21:00u tot 05:00u
Club Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam

Na het winnen van de Gouden Kabouter Award afgelopen maandag rockte het Club Krang team Flow & Ingy met als gasten Frank Haag en Voldaan nog 5 uur lang de kelder van Paradiso. Toch is het deze zaterdag alweer tijd voor een normale editie van Club Krang. Alhoewel, normaal... helemaal normaal is het natuurlijk nooit bij Club Krang!

Tijdens een uitje van Flow & Ingy naar de Panorama Bar / Berghain dook daar namelijk opeens Duits talent Bone op. Resident van de Delikat feestjes in, jawel, Berlijn. En wat bleek, hij is gek op Amsterdam en wilde daar dolgraag een keer spelen. Na lang twijfelen (yeah right) besloten Flow & Ingy het erop te wagen, maar op 1 voorwaarde: hij moest eerst leren "ik ben naar de klote" uit te spreken. En geloof het of niet, binnen 20 seconde had hij hem door, waarna hij vervolgens niet meer ophield met het scanderen van dit prachtige voorbeeld van de Nederlandse taal. Zelfs in Bar25 kon hij z'n kop niet meer houden! Daarom dit keer: DJ Bone (Delikat, Berlin) als headliner bij Club Krang.

Voor hij z'n plek achter de draaitafels inneemt is het echter eerst tijd voor iets heel anders. Net als in januari zal er ook deze keer namelijk om 21:00 uur afgetrapt worden met een bandje dat werkelijk niets met dance te maken heeft; Easy Jo is een Alkmaarse band die zowel relaxte feelgood covers speelt à la Jack Johnson en John Legend als vrolijke rocknummers van bijvoorbeeld Arctic Monkeys, The Kooks, etc. Daarnaast hebben ze ook eigen nummers. Kom dus gezellig vroeg!

Na Easy Jo zal om 23:00u het dance geweld losbarsten met een side2side set van Hangmat en Rein Dmitrischenko. En de insiders weten het al, deze 2 rocken als een malle met hun unieke en nooit uitgemolken platenkeus.

Olivier Weiter en Lucatone, bekend van het fameuze Bar27, zijn in 2007 echt doorgebroken. Apart, maar al helemaal als DJ team kregen zij al menig zaal en afterparty op z'n kop. Dat ze ook de Krangers op hun kop krijgen, daar is geen twijfel over mogelijk!

Na Bone krijgen Flow & Ingy nog maar een half uur om hun stevige rollende sounds de zaal in te gooien. In dat half uur zullen zij echter iets unieks doen: zij gaan supersnel mixen en iedere plaat extra kort draaien waardoor hoogtepunt op hoogtepunt zal volgen!... Dat wordt mixen als een gek dus!

Club KRANG! 08-03-2008 van 21:00 - 05:00 uur
Locatie: Club Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam Kaartverkoop aan de deur, 10 euro of 5 euro met KRANGE pas Presale op de site van Flowing Productions: www.flowing.nl en op www.beatfreax.nl, 6 Euro excl. fee

Websites:
Club Krang: http://www.clubkrang.com
Muziek, feesten, evenementen: http://www.flowing.nl

DJ Bone: http://www.myspace.com/bone_delikat

DJ Olivier Weiter: http://www.myspace.com/olivierweiter

DJ Lucatone: http://www.myspace.com/flzvarga
DJ Flow: http://www.flowsplace.com
DJ Ingy: http://www.myspace.com/ingie82

Club Akhnaton: http://www.akhnaton.nl

Floris en Ingrid
Flowing Productions
+31 626 334 456
www.flowing.nl


---- --