Petitie aan 2e kamer over beveiligingskosten Wilders


DEN HAAG, 20080308 -- Een 36-jarige inwoner van Den Helder, Rudger van Sloten, manager bij een uitzendbureau, is op www.axci.nl een petitie begonnen tegen de geldverslindende beveiliging van Geert Wilders door de Nederlandse staat. "Ik was het op gegeven moment helemaal zat", zegt hij, "iedereen spreekt schande over Wilders maar niemand doet er iets aan." In de petitie wordt de Tweede Kamer gevraagd de bekostiging van Wilders beveiliging stop te zetten. Hieronder volgt de letterlijke tekst van de petitie.

GEEN BELASTINGGELD VOOR BEVEILIGING WILDERS

Het moet nu echt eens stoppen. Die misselijkmakende discrepantie tussen het echte recht op vrijheid van meningsuiting welke geldt voor de "gewone" bevolking van Nederland en het recht op vrijheid van meningsuiting die geldt voor de beveiligde provocerende Geert Wilders.

Onze maatschappij heeft ons geleerd dat als je mensen opzettelijk beledigt, dit vervelenden consequenties voor je kan hebben. Helemaal als je mensen beledigt die je zullen laten voelen dat ze je beledigingen niet waarderen. En die mensen vind je overal, ook dat weet iedereen.

Dat Geert Wilders beveiliging nodig heeft omdat hij een hele grote groep mensen constant beledigt en provoceert spreekt voor zich. In elke groep zit altijd wel iemand die niet met woorden maar met daden reageert. Dat is een fact of life.

Echter... dat de Nederlandse bevolking opdraait voor de kosten van zijn beveiliging, is onacceptabel. Zijn mening is zijn eigen verantwoordelijkheid. En dat we meebetalen is wel duidelijk. Zijn beveiliging wordt namelijk door de overheid met ons belastinggeld betaald.

Dat moet stoppen!!

Vandaar deze petitie. Met 40.000 handtekeningen kunnen we dit onderwerp weer op de agenda van de 2e kamer krijgen. In een overtuigend debat kunnen we de echte mening van het volk verkondigen over deze kwestie en een stemming afdwingen! Maar... met een paar miljoen handtekeningen laten we ook de rest van de wereld zien dat "het Nederlandse volk" dit niet accepteert en dat we hier echt niet aan mee willen betalen.

Teken dus nu ook!

Help ook mee om zo snel mogelijk veel handtekeningen te verzamelen. Stuur de link van deze pagina door! Aan al je vrienden, kennissen, relaties, instanties, etc. : www.axci.nl/?ln=ned&id=903