Mojo Concerts
RAI THEATER - AMSTERDAM
8 maart 2008 - 20.15 uur
Toegangsprijs
1e rang 23,50 euro
2e rang 20,50 euro
Kaartverkoop via
RAI Ticket Service
NTK - 0900-9203

Den Haag, 20 februari 2008

ARIE EN SILVESTER IN RAI

Komt dat zien, komt dat zien! Arie en Silvester, het meest ongrijpbare duo van het Nederlands cabaret in RAI te Amsterdam! Willen ze ons stofzuigers aansmeren op de Huishoudbeurs? Of tonen zij ons de beste BH's op de Negen Maanden Beurs?
NEE! Helaas! Ze spelen 8 maart 2008 hun voorstelling 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show' in het RAI Theater.

In hun vorige programma's fungeerde een doos als de wereld. Verzopen ze bijna in een aquarium en lukte het niet om in een kano te blijven zitten. In dit programma gooien ze het over een geheel andere boeg.
Niets van bovenstaande scènes zult u namelijk terugvinden in 'DGAESSS' zoals 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show' door bijna niemand wordt genoemd. Simpelweg omdat het onuitspreekbaar is!

Wie zijn de jongens van dit grofgebekte duo? De beste omschrijving is: die korte met dat lange haar en die lange met het korte haar. Hoewel 'die twee eikels' de lading beter dekt.

Wat het kruisbeeld voor het Christendom, de hoofddoek voor de Islam en de koeien voor het Hindoeïsme zijn, dat is 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show' voor de humor. Relikwieën zijn na afloop dan ook te bezichtigen in de foyer!

'Arie en Silvester zijn de leukste van de cabaretiers die ik ken!' (Jochem Myjer) 'Dat klopt!? hij kent er niet zo veel!' (Arie en Silvester)

De heren zelf: 'Wat wij maken is een achtbaan, je wordt er kots misselijk van, maar je gaat wel meteen weer in de rij staan.'

De vaderlandse pers beschreef hen als 'de cabaretsaboteurs van Nederland' en de mannen zijn trots op deze geuzennaam.

Waarom ga je dan toch naar 'De Grote Arie en Silvester Spektakel Show'? Om dezelfde reden dat je ook bij een auto ongeluk staat te kijken.

Om toch te bewijzen dat ze iets kunnen, hebben Arie en Silvester meegedaan aan 'De Grote Unieke Cabaret TalentenJacht!' (DGUCTJ) Arie schoot maar liefst vijf talenten neer maar Silvester wel ZES. (Waarna Silvester méér talent bezat en ter plekke door Arie werd afgeschoten...) Kortom: Komt dat zien! Komt dat zien! Zeker nu zij hebben besloten om na twaalf overweldigende en succesvolle jaren te stoppen als duo!

Voor meer informatie: www.arieensilvester.nl

---