Gemeente Sint-Oedenrode


Intocht en huldIgIng nIkkI In SInt-oedenrode

Op zondagmiddag 9 maart aanstaande wordt de Rooise zangeres Nikki Kerkhof in haar woonplaats Sint-Oedenrode gehuldigd. Nikki heeft afgelopen zaterdag IDOLS 2008 overtuigend gewonnen en is daarmee direct een landelijk bekende zangeres! Tijdens haar promotie voorafgaand aan de grote finale van Idols heeft zij in Sint-Oedenrode al een miniconcert gegeven. De betrokkenheid van inwoners van Sint-Oedenrode en ver daarbuiten was toen al merkbaar. Meer dan 10.000 fans bezochten dit concert! de Intocht en huldIgIng
Op zondag 9 maart aanstaande, van 14.00 uur tot 15.00 uur wordt Nikki in Sint-Oedenrode gehuldigd. Het programma ziet er als volgt uit:
Intocht: 14.00 uur ­ 14.15 uur
Nikki wordt op een bijzondere manier vervoerd over de Borchmolendijk naar de Markt. Alle fans zijn van harte uitgenodigd haar hier al toe te juichen! huldIgIng: 14.15 uur ­ 15.00 uur

Op de kiosk op de Markt wordt Nikki ontvangen door burgemeester P. Maas van Sint- Oedenrode. Na felicitaties en cadeaus zal zij het nummer van haar eerste cd-single `Hello world' zingen.
Vervolgens heeft Nikki tot ongeveer drie uur de tijd voor het uitdelen van handtekeningen. receptIe
15.00 uur ­ 16.00 uur
In het gemeentehuis wordt Nikki een ontvangst voor genodigden aangeboden. Hiervoor zijn ondermeer familieleden van Nikki, leden van het gemeentebestuur en andere betrokkenen uitgenodigd.
PERS
Tot 15.30 uur is de pers welkom voor het maken van sfeerbeelden. Het tweede deel van de receptie is besloten.