RTL Group

Komend weekend weer 'super zondag' in de Eredivisie

PSV-trainer Vergoossen in 'RTL Voetbal Insite'

Op zondag 9 maart is het weer zo ver: 'Super Zondag' in de vaderlandse Eredivisie. De topclubs strijden tegen elkaar en de weg richting het kampioenschap en de daarbij behorende puntenverdeling raken even in een stroomversnelling. Zo nemen de nummer 1 en de nummer 2 van de Eredivisie het tegen elkaar op: PSV ontvangt in het Philips Stadion in Eindhoven Ajax, dat een achterstand van zes punten moet inlopen. In Alkmaar neemt het AZ van Louis van Gaal het in het DSB Stadion op tegen Feyenoord. De Rotterdammers zijn als enige van de vier 'Super Zondag'-clubs nog in de race voor de KNVB Beker maar in de competitie heeft het team van de aanstaande bondscoach nog wel het een en ander goed te maken. Voor AZ, dat vorig seizoen op een haar na het kampioenschap misliep, geldt dit nog in veel sterkere mate. Kunnen de Alkmaarders zondag laten zien dat zij nog steeds op 'Super Zondag' thuis horen? In 'RTL Voetbal: Eredivisie' bij RTL 4 zijn de samenvattingen van deze duels uitgebreid te zien, evenals die van de andere op zondag gespeelde wedstrijden.

In de voetbaltalkshow 'RTL Voetbal Insite' bij RTL 7 wordt later op de avond uitvoerig teruggeblikt op 'Super Zondag'. Te gast is dan PSV-trainer Sef Vergoossen.

Uitzending:

-RTL 4, 'RTL Voetbal: Eredivisie', zondag 9 maart, tussen 19.00 en 20.30 uur.

-RTL 7, 'RTL Voetbal Insite', zondag 9 maart, tussen 21.30 en 22.45 uur.

Website: rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.