Senternovem


03-01-2008 | Missie 'Business opportunities in Food & Technology' in Israël

In het najaar van 2006 heeft er een bezoek van een groep Israeli plaatsgevonden, met het accent op R&D voor de voedingsmiddelensector. Israëlische en Nederlandse onderzoeks instellingen en bedrijven hebben in Den Haag en Wageningen contact met elkaar gelegd.

Ter opvolging van dit succesvolle evenement vindt van 9 tot en met 13 maart 2008 een retourmissie naar Israël: "Business Opportunities in Food & Technology in Israel" plaats.

Israël loopt op veel gebieden voorop, waaronder productontwikkeling, ontwikkeling van grondstoffen voor healthy en functional food, productietechnologieën en landbouwmethoden.

Voor Nederlandse bedrijven in de voedingsmiddelensector, leveranciers van machines en systemen en kennisinstellingen biedt Israël interessante mogelijkheden voor levering, afname en samenwerking.

De GMV organiseert deze retourmissie in samenwerking met Stichting Food Valley, SenterNovem, Nederlandse kennisinstellingen, Matimop, the Israeli Food Industries Association, de Israëlische ambassade in Den Haag, de Nederlandse ambassade in Tel Aviv en de Nederlands-Israëlische Kamer van Koophandel.

Meer informatie over deze missie vindt u in de uitnodigingsbrief en het programma voor de missie. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met drs. Herbert A. van Sluys op telefoonnummer 079 3531337 of e-mail hsl@fme.nl.