Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 25 februari 2008

EXCLUSIEVE MERKEN TE ZIEN OP JAGUAR XF LIFESTYLE FAIR

Presentatie Jaguar XF centraal in Den Haag

Jaguar Blankespoor presenteert op zondag 9 maart de nieuwe Jaguar, de XF. Rond de introductie van de eerste nieuwe Jaguar sinds 2001 is de Jaguar XF Lifestyle Fair georganiseerd. De Fair vindt van 11.00 tot 17.00 uur plaats in en om Regionaal Jaguar Centrum Blankespoor, Neckar 1 in Den Haag. Op de Lifestyle Fair zijn drie XF-modellen aanwezig: de XF SV8, de XF 2.7D Premium Luxury en de XF 3.0L Premium Luxury. Bovendien zullen verschillende exclusieve merken en leveranciers zich deze dag presenteren, waaronder exclusieve zonnebrillen van Dolce & Gabanna en Prada, kleding van Scapa en schoenen en tassen van Christian Dior en Hugo Boss. Verder is er antiek en bijzonder interieurdesign te zien en kan men bij een medisch team van de Clinic for Injectables van Connie Breukhoven terecht voor een persoonlijk advies.

Jaguar XF
Voor het eerst sinds 2001 komt Jaguar met een compleet nieuwe auto, de XF. Hoewel de XF nog niet in Nederland verkrijgbaar is, zijn er inmiddels een groot aantal exemplaren verkocht. De XF is voorzien van de meest recente snufjes zoals een JaguarDrive Selector, een draaibare schakelinterface waardoor intuïtieve en exacte bediening mogelijk is en Dynamic Stability Control, waarmee de auto optimaal reageert op de rijomstandigheden. Daarnaast bevat de XF innovatieve functies als Blind Spot Monitor, Park Distance Control, achteruitrijcamera en een geavanceerd audiosysteem.

Regionaal Jaguar Centrum Blankespoor is gevestigd in het Forepark, Neckar 1 in Den Haag. De showroom van 3000 m² toont zowel de nieuwe modellen als de occasions. Een overzicht van deelnemers aan de Jaguar XF Lifestyle Fair is te vinden op www.blankespoor.nl.