Politie Zuid-Holland-Zuid

09/03 Hoeksche Waard

Dordrecht, 09-03-2008

AUTO BEKRAST: GETUIGEN GEZOCHT
OUD-BEIJERLAND- Een 39-jarige man uit Oud-Beijerland heeft op zondag 9 maart aangifte gedaan van vernieling van zijn auto. De auto stond geparkeerd aan de Vlasakkerweg. Toen de eigenaar op zondagmorgen naar zijn auto liep, zag hij dat de linkervoorzijde, de motorkap en de rechter zijkant van de auto bekrast was met een scherp voorwerp. De politie is op zoek naar getuigen van deze vernieling die tussen zaterdagavond en zondagmorgen 9 maart heeft plaats gevonden. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

JONGEREN GOOIEN MET EIEREN
OUD-BEIJERLAND- Op zaterdagavond 8 maart heeft de politie tien jongens in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar aangehouden. De jongens zijn afkomstig uit Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland en Mijnsheerenland. Ze worden ervan verdacht eieren tegen een woning aan de Klipper te hebben gegooid. De jongelui werden aangetroffen in een woning aan de Klipper. Ze zijn meegenomen voor verhoor. Zes van de jongens bleken geen eieren te hebben gegooid en zijn na verhoor heengezonden. De overige vier zijn voor een tweede maal verhoord en zijn daarna ook heengezonden.

RIJBEWIJS INGEVORDERD
GOUDSWAARD- Een 34-jarige man uit Goudswaard heeft in de nacht van zaterdag op zondag 9 maart zijn rijbewijs moeten inleveren. De man reed over de Lange Eendrachtsweg toen agenten hem lieten stoppen in verband met een alcoholcontrole. De man blies een fail. Dit betekent dat hij behoorlijk wat alcohol op had. Zijn promillage was dan ook maar liefst 1,5 promille. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. De bestuurder is op het politiebureau verhoord.