Politie Zeeland


---


Z-464-2008 Onderzoek verdovende middelen, Terneuzen
Als gevolg van een onderzoek naar handel in verdovende middelen in Zeeuwsch-Vlaanderen werden zaterdag rond 16.00 uur op de A58 bij 's-Heer Arendskerke door de Zeeuwse politie 5 Terneuzense vrouwen aangehouden.
De vrouwen, 18, 20, 24, 44 en 49 jaar, zaten in een auto waarin, na controle, speed en marihuana werd aangetroffen. Tijdens een onderzoek zaterdag in de woningen van twee van de vrouwen, een woning in de Plataanstraat en een woning in de Zuidlandstraat, werden eveneens drugs aangetroffen. De drie vrouwen van 18, 20 en 49 jaar, zijn na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld. De twee andere vrouwen zitten nog vast en het onderzoek loopt nog.

Aanvulling op persbericht Z-463-2008 (Dode vrouw, Terneuzen)
De 25-jarige vrouw is de moeder van de twee kinderen, een meisje van 2 en een jongen van 5 jaar. De 26-jarige vader van de kinderen heeft zich zaterdag in de loop van de avond gemeld bij het politiebureau. Hij biedt medewerking aan het onderzoek en wordt voorlopig niet als verdachte beschouwd.

O-465-2008 Aanrijding bij Goes
Op de A58 bij Goes vond zondag omstreeks 20.00 uur een aanrijding plaats.
Een 19-jarige automobilist uit Goes reed door nog onbekende oorzaak tegen de achterzijde van de personenauto die voor hem reed. De bestuurder van deze auto, een 72-jarige man uit Middelburg en een 89-jarige inzittende vrouw uit Oost-Souburg, zijn naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Het is nog onbekend of dit voor onderzoek of voor opgelopen letsel is. De twee auto's moesten worden weggesleept.