Gemeente Wassenaar

Aflsuiting starrenburglaan op 10 en 11 maart

De gemeente start halverwege mei 2008 met het aanleggen van fietsstroken en parkeerhavens op de Starrenburglaan en met het herinrichten van de parallelweg bij de Digros.

Ter voorbereiding op deze werkzaamheden worden de 7 lindebomen bij de Digros een meter verplaatst en worden de 11 abelen tussen de Van Hallstraat en de Hofcampweg gerooid. Deze voorbereidingswerkzaamheden zijn in maart gepland omdat het noodzakelijk is om het verplanten en rooien uit te voeren voordat het broedseizoen aanbreekt. Op de plaats van de gerooide bomen worden komend najaar nieuwe bomen geplant.

Wat betekent dit voor u?

* U kunt vanaf 4 maart niet meer gebruik maken van de schuine parkeerplaatsen voor de Digros in verband met het graven van de plantgaten.

* Op 10 en 11 maart is de Starrenburglaan, tussen de Hofcampweg en de Donker Curtiusstraat, afgesloten voor verkeer. Dit geldt ook voor de parallelwegen. Zorgt u er ervoor dat uw auto vóór 10 maart niet geparkeerd staat in dit gebied. Het parkeerverbod geldt ook voor de vier schuine parkeerplaatsen op de hoek Starrenburglaan / Van Groeneveltlaan.

* De boom die voor de ingang van de Digros staat (op het plateau bij de Donker Curtiusstraat) wordt ook gerooid. Op 10 of 11 maart wordt de Donker Curtiusstraat hiervoor enkele uren afgesloten.

Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid via de Van Groeneveltlaan, Van Duivenvoordelaan en Hofcampweg en visa versa. Ook de bus wordt omgeleid.

Van 12 t/m 14 maart worden de parkeervakken voor de Digros provisorisch hersteld zodat deze tot de bouwwerkzaamheden in mei 2008 kunnen worden gebruikt.

De direct omwonenden zijn door middel van een bewonersbrief op de hoogte gesteld.
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl