Gemeente Alphen-Chaam


De fractievoorzitters van de gemeente Alphen-Chaam hebben gisteravond 4 maart besloten om insprekers toe te laten in de vergadering van de commissie van 10 maart om aandacht te schenken aan de besluitvorming in verband met de mogelijke vestiging van een groepsaccommodatie bij Minicamping de Eendenplas in Chaam.
De gemeenteraad zal 27 maart een besluit nemen over het intrekken van het delegatiebesluit om besluiten te nemen op aanvragen met betrekking tot artikel 19, lid 1 wet RO. Aansluitend neemt de raad een besluit op het verzoek om vrijstelling voor vestiging van een groepsaccommodatie de Eendenplas aan de Kerkdreef te Chaam.

Belangstellenden die zich willen uitspreken over de groepsaccommodatie bij Minicamping de Eendenplas in Chaam, krijgen maximaal vijf minuten om hun standpunt toe te lichten aan de leden van de Beleidscommissie. De problematiek staat niet op de agenda. Insprekers dienen contact op te nemen met de griffier vóór 10 maart, 12.00 uur. Dit kan via telefoonnummer 013 5086 680, of per mail m.luijben@alphen-chaam.nl. Insprekers krijgen dan ook de spelregels.

De raad zal zich op 27 maart a.s. buigen over het intrekken van het delegatiebesluit om besluiten te nemen op aanvragen met betrekking tot artikel 19, lid 1 van wet op de Ruimtelijke Ordening. Hieraan gekoppeld neemt de gemeenteraad een besluit op het verzoek om vrijstelling voor vestiging van een groepsaccommodatie de Eendenplas aan de Kerkdreef te Chaam.

Alphen-Chaam

5 maart 2008

© 2006 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend