Deltion College

Week van de Techniek geopend door mevrouw C. Abbenhues

Mevrouw C. Abbenhues, gedeputeerde Economie en Innovatie provincie Overijssel, opent de vierde jaargang van de Week van de Techniek. De Week van de Techniek wordt georganiseerd door de Vrienden van Elektrotechniek en Installatietechniek in de WRZV-hallen in Zwolle van 10 tot en met 15 maart. Basisschoolleerlingen van groep 7 uit de regio komen deze week in aanraking met verschillende facetten van de Techniek.

Opening

Dinsdagmiddag 11 maart opent mevrouw C. Abbenhues de Week van de Techniek. Onder toeziend oog van 200 leerlingen en enkele begeleiders zal zij op ludieke wijze deze week openen. Deze handeling zal om 14.30 uur plaatsvinden in de WRZV-hallen in Zwolle.

Week van de Techniek

De Week van de Techniek is een groots evenement om 1.600 leerlingen uit groep 7 van basisscholen uit Zwolle en omgeving nader kennis te laten maken met en te interesseren voor beroepen in de techniek. Dit evenement is een initiatief van de stichting Vrienden van Elektro en Installatietechniek regio Zwolle. In deze stichting zijn bedrijven, brancheorganisaties en scholen verenigd om onder meer de kwantiteit en de kwaliteit van deelnemers in het technisch onderwijs te verhogen. Voor meer informatie kijk op www.weektechniekzwolle.nl