Politie Noord-Holland-Noord

Ernstig borstletsel na aanrijding met vrachtauto

Alkmaar, 10-03-2008 o Vanmorgen om 09.45 uur vond er op de rotonde van de Bergerhout een ernstige aanrijding plaats. Een 52-jarige vrouw uit Alkmaar werd op haar snorfiets aangereden door een vrachtauto van een pakketdienst, bestuurd door een 34-jarige man uit Sint Maarten.

De vrachtautobestuurder en de snorfietsster reden beiden op de rotonde, in dezelfde richting. De vrachtauto wilde rechtsaf de Westerweg oprijden. Hij zag daarbij de snorfiets over het hoofd. De vrouw werd aangereden en enkele meters meegesleept en kwam onder de vrachtauto terecht, net voor de achterwielen. Ze werd met ernstig borstletsel opgenomen in het ziekenhuis in Alkmaar.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen van deze aanrijding, met name de bestuurder van een witte vrachtauto die achter de vrachtauto van de pakketdienst heeft gereden. De bestuurder van deze witte vrachtauto heeft vlak voor de aanrijding nog getoeterd, kennelijk om de aandacht van de voor hem rijdende collega te trekken. Getuigen kunnen bellen met de politie in Alkmaar: 0900-8844.