Wellness primeur bij Hampshire hotels.

10/03/2008 14:30

Hampshire Hospitality & Leisure

Hilversum, maart 2008 - Zes Hampshire hotels met uitgebreide Wellness faciliteiten hebben de handen in één geslagen en staan samen garant voor een unieke Hampshire Wellness beleving in Nederland en Duitsland.

Heerlijk ontspannen
Alle zes hotels bieden een ruime variëteit aan verzorgende en beauty behandelingen en liggen verspreid over Nederland en Duitsland op de mooiste en rustgevende lokaties. Zo biedt Landhuishotel De Bloemenbeek - Hampshire Classic een aromatherapie om de zintuigen te laten prikkelen met de geuren jasmijn en lavendel. Landgoed de Klinze heeft het gerenommeerde Institut de Beauté van Guerlain in huis en in Badhotel Domburg is het genieten in oosterse sferen aan de Zeeuwse kust.

De Wellness hotels zijn stuk voor stuk gerenommeerde bedrijven, waar persoonlijke verzorging, aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo werken bijvoorbeeld de schoonheidsspecialistes van Grand Hotel Opduin - Hampshire Classic met het merk Babor en zijn de behandelingen van een bijzonder soort. Chocolade pakkingen, kruidenstempel therapie, massages met Texels zeezout, honing en schapenmelk maken het geheel tot een aparte beleving. Hampshire Hotel Paping te Ommen heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld een compleet saunalandschap met een geheel ingerichte buitentuin en een verwarmd binnenzwembad met vitaliserend zoutwater en is zowel 's zomers als 's winters geopend.

Ook in het beeldschone Moezelgebied biedt Hampshire Wellness faciliteiten aan in Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof; Salon Carpe Diem allerhande massages of ontspannende baden.

In de nieuwe Hampshire Wellness brochure staat een uitgebreid overzicht van de deelnemende hotels, de behandelingen, faciliteiten en een verwijzing naar de Hampshire Wellness website www.hampshire-hotels.com/wellness. U vindt hier ook de brochure online!

Uiteraard nodigt Hampshire u van harte uit in één van de prachtige Wellness hotels zodat u zelf de unieke ervaring van een Hampshire Wellness hotel kunt ondergaan. Heeft u interesse in deze hotels, neemt u dan contact op met Hampshire Hospitality & Leisure voor een afspraak of een interview of voor het bestellen van de Wellness brochure.





http://www.hampshire-hotels.com/wellness