Lancering Kieswijzer voor jonge juristen door Legal Work Force

10/03/2008 17:07

Legal Work Force

De juridische arbeidsmarkt is een kandidatenmarkt die jonge juristen veel kansen biedt. Uiteraard is dit een luxeprobleem voor de juristen die op dit moment de arbeidsmarkt betreden of denken aan een overstap in hun loopbaan. De mogelijkheden zijn talrijk. Maar wat voor baan past het beste bij hen?

Legal Work Force, marktleider in de werving en selectie en loopbaanbegeleiding van jonge juristen met 0 tot en met 5 jaar werkervaring, merkt duidelijk in gesprekken met haar kandidaten dat zij het moeilijk vinden een loopbaankeuze te maken. Om jonge juristen hierin op weg te helpen heeft Legal Work Force de Kieswijzer ontwikkeld. De Kieswijzer is een korte test die je invult op www.kieswijzerlwf.nl. Na het invullen wordt duidelijker welke functies bij de specifieke interesses en kwaliteiten van iemand passen. Met de lancering van de Kieswijzer hoopt Legal Work Force jonge juristen te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Voor een nadere toelichting kunt u contact opnemen met drs. N.A. Fokma. Mail: nfokma@legalworkforce.nl Telefoon: 020-453 06 15