Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

cb5b169]
[ButtonMijnRecron.png?MOD=AJPERES&CACHEID=504d408046b0a429b6e4fec27cb5 b169]
[ButtonOverRECRON.png?MOD=AJPERES&CACHEID=58a842804724b7b4834d833c55a0 9d94]
Bestuurslid Walcamp benoemd

Campingondernemer Jan Jehee is benoemd tot bestuurslid van de Belgische beroepsfederatie Walcamp. Op 14 februari j.l. zijn hiervoor in de Waalse plaats Houffalize verkiezingen gehouden. De aftredende leden van het bestuur stelden zich opnieuw verkiesbaar en voor nieuwe leden was het dé kans een plaats in het bestuur te bemachtigen.

Ardenne & Gaume Campingvakanties
Jan Jehee zal in het bestuur van Walcamp optreden namens alle campingeigenaren van Ardenne & Gaume Campingvakanties. Niet alleen is Jan Jehee één van de oprichters van Ardenne & Gaume Campingvakanties, hij is tevens eigenaar van camping Parc La Clusure in Bure en Ardennen Camping Bertrix in Bertrix. De bedrijven staan voor goede voorzieningen, een origineel- en uitgebreid animatie- recreatieprogramma en gastvrije Nederlands/ Vlaamse leiding.

Walcamp

Walcamp is de Belgische beroepsfederatie van campinghouders, waarvan alle campings in Wallonië lid kunnen worden. De Waalse zusterorganisatie van de Recron informeert toeristen over het niveau van en de voorzieningen op de campings en is gesprekspartner en adviseur van de regionale en landelijke overheid. Bovendien is Walcamp preferred partner van het OPT (Office de Promotion du Tourisme Wallonie et de Bruxelles).

Verkiezing
Met de verkiezing krijgen campings in Wallonië de gelegenheid toe te treden als lid en zo mee te praten en -beslissen over nieuwe regels die gevolgen kunnen hebben voor alle campings in Wallonië. Samen goed voor meer dan 500.000 toeristische overnachtingen in de provincie, heeft Ardenne & Gaume Campingvakanties een aanzienlijk marktaandeel in de regio. De organisatie is dan ook erg verheugd met de vertegenwoordiging in het bestuur en het vertrouwen dat in Jan Jehee is gesteld.

Kwaliteitscampings
Jan Jehee is reeds 25 jaar werkzaam in de dag- en verblijfsrecreatie. Ooit begonnen als bedrijfsleider van het Tikibad in Duinrell (Wassenaar), startte hij vijftien jaar geleden met zijn vrouw een nieuw leven in België. Samen met hun medewerkers hebben ze camping Parc La Clusure op een hoog kwaliteitsniveau gebracht. Bij de jaarlijkse beoordeling door gasten van Camping Cheque is Camping Parc La Clusure samen met een ander lid van de groep, Camping de Chênefleur, als beste camping van België uit de bus gekomen.

Een ander lid van de groep is Panoramacamping Petite Suisse in Dochamps. Eigenaar Dick van der Veen en zijn vrouw Jolanda zijn eigenaar van de Nederlandse Sprookjescamping, die in 2007 werd uitgeroepen tot camping van het jaar.

Meer informatie: www.ardenne-gaume.com

10 maart 2008
Bestuurslid Walcamp benoemd
05 maart 2008
Erkenning branchespecifiek RI&E-instrument
05 maart 2008
"Laat ons meewerken aan Natura 2000!"
03 maart 2008
Eerste ledenpanelbijeenkomst geslaagd