Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vero® introduceert superschoonmaker
Workbrush 120 vanaf week 11 in bouwmarkt

Vero® Man-Power introduceert een zeer stoere schoonmaker voor buiten: de Workbrush 120. Pure kracht, in een ronde, ergonomische vorm die is gemaakt om power te maken. De roodzwarte Workbrush verovert vanaf week 11 de Nederlandse bouwmarkten.

Primeur: de Workbrush 120 maakt bijzonder schoon, maar is ook zelf bijzonder schoon te maken. Gewoon in de vaatwasser. Deze heavy tool is bestand tegen temperaturen tot 130 ºC.

Optimale drukverdeling
De Workbrush 120 is ontworpen voor de échte vervuiling. Een ronde borstel (Ø 120 mm) die makkelijk in de hand ligt en waarmee je, door de optimale verdeling van de druk, goed kracht kunt zetten. Het superieure nylon doet de rest. Hardnekkige aanslag, algen op de buitenmuur, een schoon tuinhek, bladeren uit de dakgoot, een opgeruimd konijnenhok.

Het echte werk
Aanbieder van de lijn Man-Power is Vero, het Nederlandse, 118 jaar oude oermerk voor vegers en borstels. Man-Power werd in de zomer van 2007 geïntroduceerd. De Workbrush 120 is de laatste aanwinst. Gemaakt van het hardste nylon. Want: ieder product dat het predikaat Man-Power krijgt, moet ook moeiteloos puin, betonresten en verbouwingsafval kunnen verwijderen.


. Vero Workbrush 120: industriële kwaliteit voor thuis. Een superieure handborstel voor de 'zware buitenboel'.
. Gereedschap voor echte viezigheid moet ook zelf schoon te maken zijn.
. De Workbrush 120 is hittebestendig tot 130 ºC. Veilig in iedere vaatwasser.
. De Workbrush 120 is vanaf week 11 (10-14 maart 2008) verkrijgbaar bij bouwmarkt en tuincentrum.
. Consumenten Adviesprijs: EUR 10,95.