Persbericht

10 maart, 2008

Hybris breidt uit naar Scandinavië

~ Softwareleverancier opent Zweeds kantoor en stelt sales director aan ~

Hybris, marktleider in multi-channel communicatie- en commerciesoftware, heeft zijn eerste kantoor in Scandinavië geopend. Christer Alkesten is aangesteld als eerste country manager in deze regio. Hybris heeft al een aantal grote klanten in Scandinavië waaronder Dangaard Telecom. Het nieuwe kantoor en team gaan zorgen voor verdere uitbreiding in dit gebied.

Christer Alkesten over zijn aanstelling: Hybris helpt bedrijven om verkoop en communicatie met hun klanten op een persoonlijke en consistente manier te laten verlopen, via alle kanalen. Ik ben zeer verheugd dat ik de sales in deze regio op me mag nemen. We gaan de sales en klantenservice in deze regio een extra push geven en rekenen er dan ook op dat 2008 een uitdagend jaar voor ons gaat worden.

Scandinavië is een belangrijke Europese markt voor ons , zegt Ariel Lüdi, CEO van hybris. Nu we een vestiging in Zweden hebben verheugen we ons erop dat we bedrijven kunnen helpen met het implementeren en beheren van hun single-site, multi-site en multi-channel distributiestrategieën in 2008.

VOOR DE REDACTIE

Over hybris
Hybris is leverancier van multi-channel communicatie- & commerciesoftware. Het bedrijf heeft een duidelijke visie op het gebied van consistentie, coördinatie en personalisatie van informatie binnen de verschillende kanalen in alle fases van de levenscyclus van de klant. Dit heeft geresulteerd in een geïntegreerde oplossing die industrialisatie en automatisering van communicatie-, sales- en supportprocessen ondersteund. Deze oplossing is innovatief in dit vakgebied en laat implementaties soepel verlopen. Daarnaast kunnen bedrijven hun single-site, multi-site en multi-channel communicatie stap voor stap beheren.

Hybris is opgericht in 1997. Het bedrijf heeft in het verleden goede groei- en winstresultaten behaald en heeft sterke groeiambities voor de toekomst. Het hoofdkantoor is gevestigd in München en andere kantoren bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland en Zweden. Internationale aanwezigheid wordt mede ondersteund door zakelijke en technologiepartners in Europa en de VS. Hybris heeft wereldwijd 150 klanten en onderhoudt ruim 1.500 websites. Het klantenbestand omvat onder andere Zavvi, TUI, Lufthansa, Puma, Ulla Popken, Nokia, Reebok, Grundfos, Demag, Sika, Hagemeyer, Phonak en Bechtle.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met OCTANE PR: Tel: +31 (0)40 266 1130
E-mail: hybrisbenelux@octanepr.com http://www.octanepr.nl

Voor algemene informatie over hybris of zijn producten kunt u contact opnemen met Henk-Jan van der Weide: Tel: +31 (0)20 521 9333
E-mail: henk-jan.vanderweide@hybris.com http://www.hybris.com

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com