Ingezonden persbericht


Aladdin HASP SRM-finalist voor prestigieuze SIIA Codie Award

IJsselstein, 10 maart 2008 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, is met zijn oplossing Aladdin HASP SRM doorgedrongen tot de finale van de gerespecteerde Codie Awards. De Software & Information Industry Association (SIIA) nomineerde de oplossing in de categorie 'Best Digital Rights Management'. HASP SRM is een toonaangevende oplossing voor softwarebescherming en -licenties, waarmee software-uitgevers de basis leggen voor groei en winstmaximalisatie.

De SIIA Codie Awards worden al meer dan twintig jaar uitgereikt voor buitengewone prestaties en visie op het gebied van software, digitale informatie en opleidingstechnologieën. Ze vormen ook nu nog een kwaliteits- en innovatienorm voor technologie. De jury wordt gevormd door een unieke combinatie van journalisten en specialisten in de IT-sector.

"Het is een eer voor Aladdin HASP SRM om zoveel erkenning te krijgen met een finaleplaats in de SIIA Codie Awards", zegt Avi Barir, vicepresident Software DRM van Aladdin Knowledge Systems. "Aladdin HASP SRM is een functiegestuurde licentiebeheeroplossing waarmee software-uitgevers hun producten kunnen beschermen. Brancheanalisten en softwareontwikkelaars prijzen Aladdin HASP SRM om zijn krachtige kopieerbeveiliging, IP-bescherming en veilige en flexibele licenties."

Tussen 10 maart en 30 april 2008 brengen de SIIA-leden hun stem uit voor de finalisten in alle categorieën. Dit jaar is er een derde beoordelingsronde toegevoegd aan de Codie's Finalist Showcase tijdens de Ed Tech Industry Summit en NetGain, de voorjaarsconferenties van de SIIA. Tijdens deze evenementen demonstreert Aladdin de functies, voordelen en zakelijke waarde van HASP SRM. De aanwezige SIIA-leden kunnen Aladdin HASP SRM persoonlijk testen en op de Codie's Finalist Showcase een laatste stem uitbrengen. Op basis daarvan worden de winnende producten en diensten bepaald.

De Codie Awards worden op 20 mei 2008 uitgereikt tijdens een galabijeenkomst in het historische Palace Hotel in San Francisco (VS). De volledige lijst met finalisten voor de Codie Awards 2008 is te vinden op: http://www.siia.net/codies/2008/finalists.asp.

Over SIIA

De Software & Information Industry Association (SIIA) is de belangrijkste beroepsvereniging voor de software- en digitale contentindustrie. SIIA levert internationale diensten voor overheidsbetrekkingen, bedrijfsontwikkeling, institutioneel onderwijs en bescherming van intellectueel eigendom aan meer dan 800 toonaangevende software- en informatiebedrijven. Meer informatie vindt u op www.siia.net.

Over Aladdin HASP

De Aladdin HASP-serie van software-DRM-producten is wereldwijd de eerste keus van software-uitgevers. HASP voorziet softwareontwikkelaars van krachtige oplossingen voor de bescherming, licenties en distributie van software om hun intellectuele eigendom te beschermen, meer klanten te bereiken door uitbreiding van licentiemodellen en hun inkomsten te verhogen door het illegaal kopiëren van software te voorkomen. Zie ook www.Aladdin.com/HASP.

Over Aladdin

Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging. Aladdin-klanten, variërend van softwareleveranciers tot bedrijven in uiteenlopende sectoren, profiteren van een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content. De Aladdin-oplossingen beschermen applicaties, internetgebruik en -toegang en bedrijfsinformatie, en stimuleren de productiviteit. Het Benelux-hoofdkantoor van Aladdin is gevestigd in IJsselstein.