Gemeente Boskoop


PERSINFO

Nummer : 769

Datum : 10 maart 2008



Bestuursvergaderingen en verslagen op www.boskoop.nl

Sinds kort is het mogelijk om via de gemeentelijke website de agenda's van vergaderingen, inclusief de bijgevoegde stukken en brieven, digitaal in te zien. Niet alleen de huidige agenda's van collegevergaderingen, raadsvergaderingen en rondetafelgesprekken zijn in te zien, maar ook agenda's van vergaderingen uit het verleden. Bij de agenda's zitten ook alle bijbehorende adviezen, brieven, besluitenlijsten etc. Alles is terug te vinden onder de knop 'Politiek & Organisatie=>Bestuursvergaderingen'.

Voordelen van deze werkwijze
Het digitaal aanbieden van de vergaderingen en bijgevoegde stukken heeft vele voordelen. Wordt er bijvoorbeeld in de komende vergadering een punt behandeld waarover u meer wilt weten, dan kunt u van achter uw bureau via de website de (bijgevoegde) stukken doorlezen. Het voordeel is dat u dat kunt doen als het u uitkomt en dat u daarvoor niet meer naar het gemeentehuis hoeft te gaan. Een ander voordeel van het digitale systeem is dat als u op zoek bent naar iets specifieks, maar u niet weet of dat onderwerp in het verleden is besproken of nog besproken moet worden, u gebruik kunt maken van een zoekfunctie. Op die manier kunt u snel en gemakkelijk de informatie vinden die u nodig heeft. U kunt informatie vinden die teruggaat tot het jaar 2000.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen over deze informatievoorziening, dan kunt u dat doorgeven via info@boskoop.nl onder vermelding van het onderwerp: bestuursvergaderingen en verslagen op de website.


----------------------------------------------------------- Einde Persbericht -------------------------------------- Voor vragen kunt u terecht bij de medewerkers van Communicatie, tel. 219553 of 219558.