Ingezonden persbericht


Elektronisch bidet vergroot hygiëne en gastvrijheid op toilet

Het elektronisch bidet is aan een sterke opmars bezig. Het product zorgt ervoor dat het onderlichaam na het toiletbezoek met een warme waterstraal en een föhn wordt schoongemaakt. Voor de Benelux is deze wijze van toilethygiëne relatief nieuw, maar in andere delen van de wereld is deze hygiënische reiniging heel gebruikelijk. Zo heeft in Japan 70 procent van de huishoudens een elektronisch bidet. De BidetShop brengt nu in Nederland drie elektronische bidets op de markt waarvan het model BB 800 recent voor een scherpe prijs is geïntroduceerd.

Het belangrijkste kenmerk van het model BB 800 is dat hij degelijk, duurzaam en betaalbaar is. Vanzelfsprekend voldoet dit elektronisch bidet aan alle veiligheidsvoorschriften. Het product kent twee spaarstanden en werkt alleen als er iemand op zit. Met een bruto verkoopprijs van 795 euro, exclusief BTW, kent de BB 800 een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Een elektronisch bidet biedt bewoners, maar bijvoorbeeld ook gasten in de horeca of medewerkers in een bedrijf een zeer geriefelijke toiletgang. Een warme waterstraal reinigt namelijk het onderlichaam waarna een föhn deze in een ommezien droog maakt. Zo verlaat de toiletbezoeker schoon en fris de wc. De elektronische bidets van de BidetShop passen op praktisch elk toilet. De producten zijn moeiteloos te plaatsen, eenvoudig af te stellen en makkelijk te bedienen. De snelle opkomst van deze producten is te verklaren door de wellness-trend. Een elektronisch bidet is een duidelijke lifestyle upgrade.

De BidetShop is voor Nederland en België de exclusieve importeur van het merk Biobidet. Het gelijknamige bedrijf Biobidet is een van grootste bidetfabrikanten ter wereld. Naast particulieren en mensen die een elektronisch bidet vanuit zorgoverwegingen nodig hebben, blijkt het product ook een forse aantrekkingskracht te hebben op bedrijven en instellingen. Organisaties die hygiëne, zorg en comfort hoog in het vaandel hebben staan, bieden hun gasten en medewerkers met een elektronisch bidet net die extra gerieflijkheid waar veel mensen prijs op stellen. Een elektronisch bidet versterkt de kwaliteit, de goodwill en de uitstraling van bijvoorbeeld een hotel, restaurant, sportschool, kapsalon, dansschool en kliniek, maar ook van een kantoor, onderwijsinstituut of zorginstelling.

Afnemers kunnen in de showroom van de BidetShop in Amsterdam alle modellen van Biobidet in werking zien. Medewerkers geven daar ook uitgebreide informatie over de gebruiksmogelijkheden. De modellen van Biobidet hebben vlak voor de douchekop een waterpomp, zodat altijd een krachtige reiniging gewaarborgd is, ongeacht de waterdruk. Voor de aansluiting op de waterleiding zijn alle benodigdheden bijgesloten. Het installeren is vrij eenvoudig. Voor de elektrische aansluiting is wel een groep met aardlekbeveiliging nodig.

Naast het recent geïntroduceerde model BB 800 levert de BidetShop ook het model BB 900, met vaste bediening en de BB 1000 met draadloze afstandbediening. Beide elektronische bidets bieden extra comfort, zoals een instelbare en beweegbare douche, instelbare waterdruk, massagestand, een geurfilter, temperatuurregeling van water, föhn en zitting, en een automatische sluiting van zitting en deksel. De BidetShop levert haar afnemers ook andere toilet- en badkamervoorzieningen, zoals een extra grote douchekop, infrarood kranen en een infrarood zeepdispenser. Meer informatie is te vinden op www.bidetshop.nl.

Voor de pers ­