by eggermont.zakjapanner.nl (8.13.8/8.13.8) with ESMTP id l76AtSFB013719 for ; Mon, 6 Aug 2007 12:55:28 +0200 Message-Id: X-Mailer: QUALCOMM Windows Eudora Version 6.2.1.2 Date: Mon, 06 Aug 2007 12:51:23 +0200 To: dienst@nieuwsbank.nl From: "VNU Press" (by way of Redactie Nieuwsbank ) Subject: Uitbreiding voor sector Verbindingstechniek op Techni-Show 2008 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1" X-Greylist: Sender IP whitelisted, not delayed by milter-greylist-2.1.12 (eggermont.zakjapanner.nl [192.168.0.1]); Mon, 06 Aug 2007 12:55:28 +0200 (CEST)

Uitbreiding voor sector Verbindingstechniek op Techni-Show 2008

De Techni-Show breidt de sector Verbindingstechniek uit. De beschikbare locatie in Hal 9 is volgeboekt. Daarom krijgt deze sector extra ruimte toebedeeld in Hal 7, waar niet-verspanende bedrijven staan. De gang van zaken rond verbindingstechniek is tekenend voor de animo voor de Techni-Show, constateert projectmanager Pieter Dirk Waltheer van VNU Exhibitions. De Techni-Show is voor negentig procent uitverkocht. De beurs wordt van 11 tot en met 15 maart gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Pieter Dirk Waltheer: "We zien dat bedrijven er als de kippen bij zijn om zich in te schrijven. Men wacht niet, maar neemt het zekere voor het onzekere. Iedereen wil zich presenteren aan de markt. Ook de vroegboekkorting die 1 oktober afloopt, is hierop van invloed. Verbindingstechniek is de eerste sector waarvoor we 'nee' moesten verkopen. Gelukkig konden we elders uitbreiden. Met een deelnemersveld van 44 exposanten, zijn we in staat bezoekers de allernieuwste trends te presenteren."

25ste editie De Techni-Show beleeft in 2008 zijn 25ste editie. Ze behoort hiermee tot de oudste vakbeurzen in Nederland. "Dit jubileum zal niet ongemerkt voorbij gaan", laat Waltheer weten. "We laten zien hoe de Techni-Show zich de laatste 50 jaar ontwikkeld heeft en wat de samenhangende trends zijn, we brengen deze in relatie tot de allernieuwste ontwikkelingen. "Het wordt een kaleidoscoop van technisch vernuft. Alle edities hebben één kenmerk gemeen: ze laten zien hoe de techniek innoveert en hoe Nederland trots mag zijn op haaqr eigen maakindustrie."

Aandacht voor het 25ste jubileum is één van de vele activiteiten op de Techni-Show. Geprolongeerd worden in ieder geval de Vakkanjers, die telkens weer aantonen dat werken voor industrieel Nederland vakmanschap vereist. De beurs vindt gelijktijdig plaats met de ESEF, die één dag korter duurt.

Marketing Ook op marketinggebied zijn er noviteiten. Zo zullen exposanten van beide beurzen voor het eerst gebruik kunnen maken van de digitale relatiekaart. Waltheer: "Dit is een internetaplicatie waarmee exposanten hun eigen e-mailcampagnes ontwikkelen. In essentie komt het erop neer dat de uitnodiging voor beursberzoek per e-mail wordt verzonden. Exposanten die hiervan gebruik maken krijgen twee- tot driemaal zoveel voorregistraties op hun naam. We bieden ze dit nieuwe instrument gratis aan."

Andere noviteit voor Techni-Show en ESEF is dat alle bezoekcijfers na afloop offficieel worden goedgekeurd door Ernst & Young Accountants. Waltheer: "Dit auditingproces gebeurt volgens de regels van de UFI, The association of the exhibition industry. In Duitsland al geruime tijd gangbare praktijk. We willen transparant zijn over onze bezoekersaantallen. We zien dit als een nieuwe stap in de verdere professionalisering van het medium Beurs."


-.-.-.-.-.-


Noot voor de redactie (