Gemeente Bolsward


Nieuws
25-02-08

De gemeenteraad nodigt zijn inwoners, ondernemers en verenigingen uit voor een discussieavond om met hen mee te denken over de toekomst van Bolsward

toekomstdebat.JPG

De raad van de gemeente Bolsward heeft op 12 juni 2007 het visiedocument "Bolsward, stad maar geen vesting" vastgesteld, waarbij de raad heeft besloten te streven naar een gemeentelijke herindeling. Het document kunt u op deze website vinden onder bestuur en organisatie --> bestuurlijke toekomst Bolsward.

Op 1 april a.s. zal de raad een uitspraak doen over de toekomst van Bolsward. De raad vindt het echter van groot belang om ook uw mening te horen. U wordt hierbij dan ook van harte uitgenodigd voor een interactieve bijeenkomst op dinsdag 11 maart a.s. om 20.00 uur in de Groene Weide te Bolsward.

Wanneer u van deze uitnodiging gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit uiterlijk 1 maart aan ons te laten weten via 0515 - 578700 of stuur een e-mail naar toekomst@bolsward.nl (voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer). Na ontvangst van de aanmelding zullen wij u het programma van de avond toezenden.

De raad van de gemeente Bolsward,

namens deze,

W. Chr. Vroegindeweij (voorzitter)

G. Heeg (griffier)

feed