Gemeente Wijdemeren


11+12 mrt: Noordereinde s avonds dicht

Op 11 en 12 maart a.s. is het Noordereinde in s-Graveland 's avonds afgesloten voor het doorgaande verkeer. De gemeente laat dan het riool reinigen en inspecteren.

De werkzaamheden beginnen beide avonden om 19.00 uur en zijn om uiterlijk 01.00 uur afgelopen. Het verkeer wordt omgeleid over de Koninginneweg tussen de Herenweg en de Kerklaan.

WC dicht
Aanwonenden kunnen met enig ongemak bij hun woning komen. Omdat het doorspuiten van de riolering met hoge druk gebeurt, is het advies om de deksel van de wc dicht te doen en eventueel te verzwaren met een emmer water.

Onderhouden riool
Het afvoeren van afvalwater is een taak van de gemeente. Om het rioolstelsel in goede conditie te houden, laat de gemeente eens in de 10 jaar een inspectie uitvoeren met een rijdende camera. Voor de camera-inspectie is het noodzakelijk het riool te reinigen. In december bleek dat ter hoogte van Noordereinde 15 de riolering niet in orde was. Dit is vrijwel direct gerepareerd. Nu laat de gemeente de rest van de riolering inspecteren.

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met dhr. P.J.W. Steijlen, telefoonnummer: (035) 655 94 85, e-mail: p.steijlen@wijdemeren.nl

(03-03-2008)