Gemeente Deventer

Voortgang werkzaamheden Westfalenstraat

Aannemer BAM uit Apeldoorn start samen met aannemer Dusseldorp uit Deventer dinsdag 11 maart 2008 met de werkzaamheden rondom de voormalige vuilstort Westfalenstraat. De werkzaamheden bestaan uit de reconstructie, het opbreken van de weg, vervangen van de riolering en het opnieuw opbouwen van de weg.

De aannemer is volop bezig met de voorbereidende werkzaamheden. Deze week worden milieukundige onderzoeken uitgevoerd. Na de Pasen, op 25 maart wordt gestart met de reconstructie. Deze wordt in fasen uitgevoerd en start vanaf de zijde van de Dortmundstraat. De werkzaamheden aan de voormalige vuilstort en de Westfalenstraat moeten voor 1 september gereed zijn. Om die datum te halen, werkt de aannemer extra in de avonduren en weekenden.

Verkeersomleiding

Voor de reconstructie van de Westfalenstraat is een plan opgesteld voor verkeersomleidingen. De borden voor de verkeersomleiding van de eerste fase worden binnenkort geplaatst.

Informatie

Op de site www.westfalenstraat.nl staat actuele informatie over de werkzaamheden. De site is vanaf halverwege volgende week in de lucht. U vindt op de site de planning, het verkeersplan, nieuws, foto's en contactpersonen terug. Via de site is het ook mogelijk vragen te stellen over de werkzaamheden.

Publicatiedatum: 10-3-2008
bord: wegwerkzaamheden

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging maandag 10 maart 2008