Gouden Giraffe voor beste evenement 2008

10/03/2008 16:09

High Profile Uitgeverij

De Gouden Giraffe 2008 vindt dinsdag 11 maart in het World Forum in Den Haag plaats. Dé awards voor het beste zakelijke evenement van 2008. De Gouden Giraffe uitreiking, voor de beste evenementen in de categorieën Zakelijk, Charity en Vermakelijk, is een begrip binnen de evenementenbranche en wordt voor de 14e keer gehouden en georganiseerd door High Profile Uitgeverij.

Er worden op deze avond 1500 gasten uit de evenementenbranche verwacht. Naast dat de winnaars voor beste evenement bekend worden gemaakt, wordt dit jaar voor het eerst een Event Personality of the Year uitgeroepen. De presentatie is in handen van Angela Groothuizen en Micky Hoogendijk.

Over Gouden Giraffe
Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. Ook evenementenorganisatoren steken hun nek soms uit: door een sterk, origineel of gewaagd concept te bedenken voor de realisatie van een succesvol evenement. Dit gedrag wordt al veertien jaar lang beloond met de Gouden Giraffe, de award voor het beste evenement. Kijk voor de genomineerden op www.gouden-giraffe.nl





http://www.gouden-giraffe.nl