Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 11 maart

* Amsterdam: Gewapende overval

* Schiedam: Onbekende dode vrouw

* Hoofddorp: Diefstal, Pinfraude

* Driebruggen: Gewapende overval

* Hoensbroek: Dode man

* Zoetermeer: Overval geldloper

* Leeuwarden: Dodelijke schietpartij

* Resultaten uitzending 4 maart en eventueel opgeloste zaken

Amsterdam: Gewapende overval
Zaterdag 12 mei 2007 wordt in Amsterdam-Noord een DekaMarkt overvallen. Van de dader zijn bewakingsbeelden en is de stem opgenomen.

Schiedam: Onbekende dode vrouw
Woensdag 12 oktober 2005, rond 16.30 uur, werd op de Schiedamse Thorbeckesingel het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Nadat het onderzoek naar de identiteit van de vrouw in eerste instantie spaak liep, heeft een speciaal Coldcase-team de zaak heropend, en een gezichtsreconstructie van de vrouw gemaakt.

Zoetermeer: Overval geldloper
Woensdag 23 januari wordt in Zoetermeer op de Parkdreef rond 12:15 uur een geldloper door drie daders overvallen. Ze vertrekken in een grijze Seat Leon.

Leeuwarden: Dodelijke schietpartij
In de vroege ochtend van maandag 11 februari omstreeks 5.45 uur wordt de 41-jarige Tevfik Igli in het centrum van Leeuwarden op de Groentemarkt doodgeschoten.

Hoofddorp: Diefstal, pinfraude
Op vrijdag 19 november 2007 omstreeks 17.30 uur wordt in het van der Valk hotel gelegen aan de Rijksweg A4 een tas ontvreemd. Met een bankpas uit die tas wordt even later gepind. Van die pinner zijn beelden.

Driebruggen: Gewapende overval
De politie vraagt opnieuw aandacht voor een overval in Driebruggen, waarbij een man op donderdag 12 juli 2007 bijna een uur lang werd vastgebonden door 2 daders.

Hoensbroek: Dode man
Op zondag 17 februari vindt de politie op de Terschurenweg in Hoensbroek in de kofferbak van een auto het stoffelijk overschot van een man.