Gemeente Zoetermeer

Cadeau voor aanvrager 1000ste startpakket Duurzaam Zoetermeer

De gratis startpakketten Duurzaam Zoetermeer die de gemeente verstrekt, vinden gretig aftrek. Al meer dan negenhonderd Zoetermeerse huishoudens vroegen een startpakket aan, dat bestaat uit onder andere een douchecoach, radiatorstickers, de Duurzaam Zoetermeerpas, kortingsbonnen voor duurzame producten bij diverse winkelbedrijven en een meterkastkaart met tips voor een bewustere leefwijze. Er is nu zelfs een extra reden om een pakket aan te vragen: wie als duizendste aanvrager intekent voor een startpakket Duurzaam Zoetermeer, ontvangt een mooi cadeau: een energiepakket met onder andere een standbykiller, spaarlampen en een schudzaklamp en een pakket dat leven in de tuin brengt, met een voedersilo, een vogelbadje en een insectenhotel. Ook de nummers 1001 tot en met 1005 ontvangen een duurzaam extraatje: spaarlampen.

Meehelpen

De gemeente is erg blij met het enthousiasme voor het startpakket Duurzaam Zoetermeer. Het toont aan dat Zoetermeerders samen werken aan een mooi en leefbaar Zoetermeer. Ook ondernemers steunen de gemeente bij het realiseren van een Duurzaam Zoetermeer. Zo verzorgt LeerWerkbedrijf Stichting Ecoware gratis het inpakken en verzendklaar maken van de pakketten. Verschillende Zoetermeerse ondernemingen (zoals Wereldwinkel, Gamma, Rové licht en sfeer, Diervoeders Zoetermeer en Stadsboerderij Het Buitenbeest) helpen mee door via het startpakket korting aan te bieden op duurzame producten.

Pakket aanvragen

Wilt u een startpakket Duurzaam Zoetermeer en kans maken op de prijs voor de duizendste aanvrager? Vraag het aan via telefoon (079-346 9701, maandag t/m donderdag) of e-mail (startpakket@zoetermeer.nl). U kunt ook de kaart `Ja, ik doe mee' invullen; deze is verkrijgbaar in de centrale hal van het Stadhuis. Het verstrekken van de pakketten maakt onderdeel uit van het programma Duurzaam Zoetermeer van de gemeente. In dat programma maakt de gemeente nu afspraken om Zoetermeer in de toekomst leefbaar te houden. Dat doet de gemeente samen met inwoners en het bedrijfsleven. Meer informatie over het programma Duurzaam Zoetermeer vindt u op
www.zoetermeer.nl/duurzaamzoetermeer.