Provincie Overijssel

Nieuwe directeur benoemd bij VVV Hof van Twente

Per 1 maart 2008 is Lianne Niemeijer benoemd tot directeur VVV Hof van Twente. Ze volgt daarmee Annemieke Hulzebosch op, die een functie elders heeft aanvaard.

VVV Hof van Twente wordt gevormd door de VVV-kantoren in Delden, Diepenheim, Goor en Markelo en de VVV-servicepunten in Bentelo en Hengevelde. Bij de VVV-organisatie werken circa 40 medewerkers.

Lianne Niemeijer is een vertrouwd gezicht binnen de toeristische en recreatieve branche. De laatste jaren als onder meer directeur VVV Enschede, Regio-VVV Twente i.o. en VVV Twente Zuid. Voor de Hof van Twente zal ze met name de samenwerking tussen de VVV-kantoren, het bedrijfsleven en de overheid verstevigen en uitbreiden. Door het eigen gezicht van de Hof van Twente en de deelgemeenten te handhaven, zal Lianne Niemeijer investeren op het gebied van marketing en promotie in met name (nieuwe) toeristische projecten, producten en diensten.

Het kantoor van de directeur VVV Hof van Twente is gehuisvest bij de VVV, Langestraat 29 in Delden. Uitgebreide informatie over de VVV Hof van Twente is te vinden op de website www.vvvhofvantwente.nl