Nieuwe website Diakonessenhuis: sneller en beter

11/03/2008 11:31

Diakonessenhuis

Vandaag gaat de nieuwe website www.diakonessenhuis.nl online. Indeling, vormgeving, navigatie, inhoud en fotografie zijn helemaal op de bezoeker van de site afgestemd. De nieuwe website bevat een nog grotere hoeveelheid informatie dan voorheen. De juiste informatie is sneller te vinden. Voorbeelden van de vernieuwingen: alle specialismen staan uitgebreid beschreven met links naar relevante websites, u kunt zoeken op aandoening, patiëntenfolders downloaden en veelgestelde vragen raadplegen. Ook het vinden van afdelingen binnen het ziekenhuis zelf is verbeterd: de nieuwe website bevat plattegronden van alle afdelingen. Naast een klacht indienen, kunt u op de nieuwe site nu ook een compliment achterlaten voor uw behandelaars.

Het Diakonessenhuis met locaties in Utrecht, Zeist en Doorn staat al vier jaar lang hoog in de AD ziekenhuistop100. Locatie Utrecht is een sfeervol en prettig stadsziekenhuis met ambitieuze bouwplannen. Zeist is een aantrekkelijk en prachtig gerenoveerd streekziekenhuis met diverse behandelcentra, midden in het groen. En Doorn is een toegankelijke buitenpolikliniek waar vrijwel alle specialismen spreekuur houden. Het ziekenhuis wil gastvrij en toegankelijk zijn. Een professionele en zo volledige mogelijke website is daar onderdeel van.

Continu vinger aan de pols
Het Diakonessenhuis luistert goed naar wat patiënten, huisartsen en andere betrokkenen belangrijk vinden. Terwijl de nieuwe site online is, wordt de gebruiksvriendelijkheid en de inhoud door de doelgroepen getest. Verbeteringen kunnen continu doorgevoerd worden. Uw opmerkingen zijn welkom.





http://www.diakonessenhuis.nl