Gemeente Son en Breugel


Aanvullende mededeling vastgestelde bestemmingsplan Sonniuspark

In aanvulling op de publicatie inzake het vastgestelde bestemmingsplan Sonniuspark van dinsdag 26 februari 2008, deelt de gemeenteraad van Son en Breugel het volgende mee.

---

In de bovenbedoelde publicatie wordt melding gemaakt van het feit dat degenen die zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten niet tijdig te hebben gereageerd, bedenkingen kunnen indienen bij Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Brabant. Ook wordt vermeld dat iedereen tegen de wijzigingen bedenkingen kan indienen.

Volledigheidshalve wordt bovengenoemde publicatie aangevuld met de vermelding dat deze bedenkingen zowel mondeling als schriftelijk kunnen worden ingediend. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan Gedeputeerde Staten Noord-Brabant, postbus 90151, 5200 MC s-Hertogenbosch. Voor het indienen van mondelinge reacties dient een afspraak gemaakt te worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer A. Danen van de provincie Noord-Brabant, telefoon 073 681 28 12.

Deze aanvullende mededeling heeft geen gevolgen voor de termijn van ter inzage legging van het bestemmingsplan Sonniuspark; de termijn blijft ongewijzigd. Het vastgestelde bestemmingsplan Sonniuspark ligt vanaf woensdag 27 februari 2008 tot en met dinsdag 8 april 2008 ter inzage op het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son en Breugel.